Eiendomsmegler Lambertseter

Eiendomsmegler Lambertseter. Planlegger du å selge bolig, leilighet eller villa på Lambertseter? Det er ikke uvanlig at salgsprosessen oppleves som omfattende og tidkrevende. En dyktig og erfaren eiendomsmegler er derfor avgjørende for et vellykket boligsalg. Eiendomsmegleroslo.no har samlet lokale meglerkontor som er lokalkjent på Lambertseter og kan hjelpe deg med profesjonell bistand i forbindelse med ditt boligsalg. Ved å fylle ut et enkelt skjema kan du motta tilbud fra opp til tre eiendomsmeglere. Ved å la flere eiendomsmeglere konkurrere om deg som kunde kan du også spare både tid og penger og finne den eiendomsmeglere som passer deg best.

Det er viktig å ikke glemme at en eiendomsmegler har spesialisert seg innenfor eiendomsmegling. De vet nøyaktig hva de driver med; Men det gjør ikke du. Derfor kan det å hyre inn en megler også føles trygt – for både deg og den som kjøper boligen din. Velkommen til Eiendomsmegler Lambertseter og lykke til med boligsalget.

Eiendomsmegler Lambertseter

Eiendomsmegler Lambertseter

Fyll ut skjemaet i lenken under og motta tilbud fra opp til tre lokale eiendomsmeglere.

Eiendomsmegler

Fyll ut skjema

Fyll ut kun ett skjema. Dette sendes til flere leverandører og du vil raskt få tilbud fra flere eiendomsmeglere i Oslo.

Spar tid og penger

Tjenesten er laget for at du kan spare både tid og penger. Leverandørene vet at de konkurrerer vil tilby beste tilbud.

Velg eiendomsmegler

Motta tilbud fra opp til tre leverandører og sammenlign tjeneste og priser, helt gratis og uforpliktende.

Finn din eiendomsmegler på Lambertseter

Lambertseter er Norges første drabantby som ligger i bydel Nordstrand. Utbyggingen her startet op 1950- tallet hvor OBOS startet med utbygging og de første kunne flytte inn til det nye borettslaget Marmorberget juli 1952. I dag bor det rundt 10.000 mennesker på Lambertseter.

Når du planlegger å selge bolig på Lambertseter vil eiendomsmegleren komme hjem til deg og gjør en verdivurdering av boligen. Du kan også få gode forslag til hva du bør gjøre før boligen legges ut for salg, slik at du oppnår best mulig pris. Erfarne og flinke eiendomsmeglere har gode strategier om hvordan boligen og eiendommen kan markedsføres best mulig, til riktig målgruppe. De samarbeider med boligstylister i Oslo og boligfotografer slik at din bolig blir representativ for potensielle kjøpere. Har du akkurat solgt kan du gå til flyttetjenester for  lese mer om flyttehjelp.

Områder rundt Lambertseter

Bydel Nordstrand består av områdene Ekeberg, Bekkelaget, Brattlikollen, Ormøya, Malmøya, Ulvøya, Lambertseter, Nordstrand og Ljan og har rundt 52 000 innbyggere.

Aktiv Østensjø / Lambertseter

Aktiv Eiendomsmegler

Adresse: Østensjøveien 79, 0667 Oslo
Telefon: 22 76 28 50
Nettside: Aktiv.no

Aktiv sitt kontor ligger på Bryn Senter og ble etablert i 1999. Meglerne hos Aktiv på Østensjø har lang erfaring og solid lokalkunnskap.

EIE Eindomsmegling Bekkelaget & Nordstrand

Eie Eiendomsmegler

Adresse: Kongsveien 78, 1177 Oslo
Telefon: 23 16 73 00
Nettside: EIE Eiendomsmegling Bekkelaget & Nordstrand

EIE Bekkelaget & Nordstrand kontoret holder til ved Holtet på Bekkelaget. Kontoret her ble etablert i 1992 og huser eiendomsmeglere med høy faglig kompetanse og lokalkunnskap.

Et utvalg av eiendomsmeglere Aker Brygge

Eiendomsmegleroslo.no gjør det raskt og enkelt å innhente tilbud fra lokale eiendomsmeglere i Oslo. Tjenesten er helt gratis og det koster deg ingenting å motta tilbud. Hvilken eiendomsmegler du velger er ditt valg og alle tilbud er uforpliktende. På under 2 minutter fyller du ut kun et skjema og er klar for å motta tilbud fra opp til tre eiendomsmeglere der du bor.

Profil eiendomsmegler

Selma Nygaard Thorkildsen

EIE Eiendomsmegling Bekkelaget & Nordstrand
Telefon 97 97 75 14 | Nettside
Adresse: Kongsveien 78, Oslo

Profil eiendomsmegler

Eirik Nyseth

DnB Nordstrand
Telefon 93 47 74 93 | Nettside
Adresse: Ekebergveien 228B, Oslo