Eiendomsmegler Lørenskog

Når det kommer til salg av bolig på Lørenskog, spiller eiendomsmegleren en viktig rolle. En dyktig og erfaren eiendomsmegler kan bistå i en smidig og effektiv salgsprosess. Fyll ut et skjema og motta tilbud fra din lokale eiendomsmegler Lørenskog. Sammenlign og velg beste eiendomsmegler. Helt gratis og uforpliktende.

Det kan være en frustrerende og vanskelig prosess. Med en profesjonell og erfaring megler på Lørenskog gjør du et bedre boligsalg. Her får du hjelp fra eiendomsmeglere til salg av enebolig, leilighet, fritidsbolig eller næringseiendom. Våre eiendomsmeglere er med deg under hele salgsprosessen og forenkler ditt boligsalg.

Eiendomsmegleroslo.no har vi samlet lokale meglerkontor som hjelper deg med både rådgivning og i salgsprosessen. Meglerne er lokalkjent i Lillestrøm og Lørenskog, oppdatert på markedet og hjelper deg med profesjonell bistand i forbindelse med ditt boligsalg.

Eiendomsmegler Lørenskog

Motta tilbud fra eiendomsmeglere

Fyll ut skjemaet i lenken under og motta tilbud fra opp til tre lokale eiendomsmeglere.

✅ 100% gratis og uforpliktende

S

Fyll ut skjema

Fyll ut kun ett skjema. Dette sendes til flere leverandører og du vil raskt få tilbud fra flere eiendomsmeglere på Lørenskog.

Spar tid og penger

Tjenesten er laget for at du kan spare både tid og penger. Leverandørene vet at de konkurrerer vil tilby beste tilbud.

Velg eiendomsmegler

Motta tilbud fra opp til tre leverandører og sammenlign tjeneste og priser, helt gratis og uforpliktende.

Verdivurdering Lørenskog

En uforpliktende verdivurdering av bolig er en gratis tjeneste som tilbys av mange eiendomsmeglere. Megleren vurderer boligens verdi basert på forskjellige faktorer, inkludert størrelse, beliggenhet, tilstand og markedstrender. Denne vurderingen gir en indikasjon på hva boligen kan forventes å bli solgt for på det nåværende markedet.

Verdivurdering er viktig av flere grunner. For det første gir den selgere en realistisk forståelse av hva boligen deres kan selges for, og hjelper dem med å fastsette en riktig pris. Det gir også kjøpere en indikasjon på hva de kan forvente å betale for en bolig i området. Videre kan en uforpliktende verdivurdering hjelpe selgere med å velge riktig megler og sette forventninger om salgsprosessen.

Lokale meglerkontor

Lørenskog er en kommune i Viken fylke (fra 2020) som har opplevd betydelig vekst og utvikling de siste årene. Boligmarkedet i Lørenskog har vært en viktig del av denne veksten, og lokale eiendomsmeglere spiller en avgjørende rolle i å hjelpe både kjøpere og selgere med å navigere i markedet. 

 • Aktiv Eiendomsmegling Lillestrøm
  Torvet 5, 2000 Lillestrøm
  Telefon: 63 80 90 72
 • DnB Eiendom Lillestrøm
  Kanalveien 18, 2004 Lillestrøm
  Telefon: 948 63 000
 • Eiendomsmegler Krogsveen avd. Lillestrøm
  Adolph Tidemands gate 38, 2000 Lillestrøm
  Telefon: 63 80 69 80

Finne beste eiendomsmegler i Lørenskog

En eiendomsmegler på Lørenskog er en profesjonell som bistår i kjøp og salg av eiendommer i området. Megleren fungerer som en mellommann mellom selger og kjøper, og deres oppgave er å sikre en vellykket transaksjon og ivareta partenes interesser.

Det er viktig å undersøke eiendomsmeglernes omdømme og erfaring. Les anmeldelser, be om referanser og søk etter tidligere klienters tilbakemeldinger. En erfaren og pålitelig eiendomsmegler vil ha et godt rykte og etablerte relasjoner i bransjen.

Prisene for eiendomsmeglere på Lørenskog kan variere avhengig av flere faktorer, inkludert meglernes erfaring, omdømme og tjenester de tilbyr. Meglerkontorene kan ha ulike prisstrukturer, enten basert på en fast avgift, en prosentandel av salgssummen eller en kombinasjon av begge. (Vanligvis beregnes meglerprovisjon som en prosentandel av salgssummen. Provisjonssatsen kan variere, men typisk ligger den mellom 1% og 3% av salgssummen.)

For å finne den beste eiendomsmegler Lørenskog er det lurt å få flere til å vurdere boligen. Valg av riktig eiendomsmegler er nemlig helt avgjørende for salgsresultatet og prisen du får for boligen du ønsker å selge. Ved å sammenligne eiendomsmeglere kan du se hva de ulike meglerne tilbyr av tjenester og hva de koster. Vi har gjort enkelt for å finne lokale eiendomsmeglere. Klikk på linken her for å motta tilbud fra eiendomsmegler. Fyll ut skjema og motta tilbud allerede i dag.

Utvalgte meglere i Lillestrøm og Lørenskog

Lokale eiendomsmeglere i Lørenskog fungerer som mellommenn mellom kjøpere og selgere av eiendommer. De tilbyr tjenester som inkluderer verdivurdering, markedsføring, visninger, forhandlinger og bistand gjennom hele salgsprosessen. Meglerne har god kjennskap til Lørenskogs boligmarked og kan gi råd og veiledning basert på lokal kunnskap.

Det er flere meglerkontorer som betjener Lørenskog og omkringliggende områder. Disse kontorene har erfarne meglere som har spesialisert seg på det lokale markedet og har etablert seg som pålitelige og kunnskapsrike ressurser for boligsalg og -kjøp. Under finner du tre utvalgte og populære meglere.

Profil eiendomsmegler

Nils-Erling Bleikkvassli

AKTIV Eiendomsmegling Lillestrøm
Telefon 97793481 | Nettside
Adresse: Torvet 5, Lillestrøm

Profil eiendomsmegler

Martin Eilertsen

Nordvik Lillestrøm
Telefon 99274585 | Nettside
Adresse: Landstads gate 57, 2000 Lillestrøm

Profil eiendomsmegler

Eskil Tyskeberget

Eiendomsmegler Krogsveen avd. Lillestrøm
Telefon 48052461 | Nettside
Adresse: Adolph Tidemands gate 38, 2000 Lillestrøm

Om Lørenskog

Lørenskog forventes å fortsette å oppleve befolkningsvekst, noe som vil påvirke boligmarkedet positivt. Etterspørselen etter boliger i området kan fortsette å være høy, spesielt med tanke på kommunens beliggenhet og tilgang til transportforbindelser.

For å imøtekomme den økende etterspørselen kan det være forventet ytterligere utvikling av nye boligprosjekter i Lørenskog. Dette kan inkludere flere boligalternativer og infrastrukturutvikling for å tiltrekke seg flere kjøpere. I fremtiden kan prisene på boliger i Lørenskog fortsette å øke som følge av etterspørsel og begrenset tilbud. Dette kan skape investeringsmuligheter for de som ønsker å kjøpe eiendom i området.

Huskeliste ved boligsalg

EiendomsmeglerOslo.no er en tjeneste som hjelper private og bedrifter med å finne riktig eiendomsmegler i Lørenskog. Vi samarbeider med seriøse og dyktige eiendomsmeglere som tar på seg i Lørenskog, Lillestrøm, Rælingen og andre steder i Viken.

 • Bekreftelse fra megler om at kjøpesummen er innbetalt
 • Les av strømmåler på overtakelsesdagen
 • Overtakelses protokoll fylles ut av kjøper og selger, og kopi sendes til megler
 • Overlevering av alle nøkler til kjøper
 • Flyttemelding må sendes senest åtte dager etter at du har flyttet. Husk å sende dette til folkeregisteret, arbeidsgiver, trygdekontor, aviser og tidsskrifter, bank, barnehage og skoler, foreninger, forsikringsselskap, Posten, strømleverandør, telefonselskaper, venner og bekjente
 • Tegne innboforsikring
 • Alle originale tegninger, målebrev etc. som følger eiendommen overleveres kjøper
 • Kjøper og selger bør gå gjennom boligen sammen – se på praktiske ting som boligalarm, hovedstoppekran, sentralfyr osv.

Slik foregår et boligsalg

 1. Finn en eiendomsmegler gjennom eiendomsmegleroslo.no
 2. Avtalt befaring med flere meglere og be om en uforpliktende verdivurdering
 3. Inngå avtale med beste eiendomsmegler som passer ditt behov
 4. Megleren kartlegger strategi og fremdriftsplan for boligsalget
 5. Megleren gir de beste råd og veiledning og hva som bør gjøres og forbedres slik at du får mer verdi for boligen din.
 6. Boligstylist ordner med interiør og boligstyling og visningsvask før boligfotografering
 7. Eiendommen er klar for visning
 8. Etter visning følger eiendomsmegler opp med kandidater som viste interesse i boligen
 9. Ved aksept på bud nærmer vi oss boligsalg, det sendes ut et utkast til kjøpekontrakt både til deg og kjøperen. Neste steg er å sette opp et møte med selger, kjøper og megler for å signere kontrakten. Megleren vil gi innsikt og gå over alle detaljer som gjelder overtakelse og oppgjør

Få tilbud om flyttehjelp og andre tjenester

Så snart boligen er solgt og du har flyttedato klart bør du starte planlegging for flytteprosessen. Det kan være både tidkrevende og stressende å flytte og du kan spare både tid og krefter ved å sette bort jobben til et flyttebyrå. De kan hjelpe deg å pakke ned, flytte og ordne med både mellomlagring og flyttevask. Et par gode flyttebyråer i Oslo som vi anbefaler er Flyttefoten AS, Majoren Flyttebyrå Oslo AS og Solsidan Flyttebyrå.

Ved å velge Eiendomsmegler Lørenskog sikres du trygg handel og personlig oppfølgning til riktig pris. Lykke til med boligsalget:)