Eiendomsmegler Nordstrand

Eiendomsmegler Nordstrand. Fyll ut et skjema og motta tilbud fra lokale eiendomsmeglere på Nordstrand i Oslo. Sammenlign og velg beste eiendomsmegler. Helt gratis og uforpliktende.

Planlegger du å selge din bolig? Det kan være en frustrerende og vanskelig prosess. Med en erfaren og dyktig eiendomsmegler fra eiendomsmegleroslo.no gjør du et bedre boligsalg.  Salg av enebolig, leilighet, fritidsbolig eller næringseiendom på Nordstrand. Våre eiendomsmeglere er med deg under hele salgsprosessen og forenkler ditt boligsalg. 

Eiendomsmegleroslo.no har vi samlet lokale meglerkontor som hjelper deg med både rådgivning og i salgsprosessen. Meglerne er lokalkjent på Nordstrand, oppdatert på markedet og hjelper deg med profesjonell bistand i forbindelse med ditt boligsalg.

Eiendomsmegler Nordstrand

Eiendomsmegler Nordstrand, motta tilbud

Fyll ut skjemaet i lenken under og motta tilbud fra opp til tre lokale eiendomsmeglere.

Eiendomsmegler

Fyll ut skjema

Fyll ut kun ett skjema. Dette sendes til flere leverandører og du vil raskt få tilbud fra flere eiendomsmeglere i Oslo.

Spar tid og penger

Tjenesten er laget for at du kan spare både tid og penger. Leverandørene vet at de konkurrerer vil tilby beste tilbud.

Velg eiendomsmegler

Motta tilbud fra opp til tre leverandører og sammenlign tjeneste og priser, helt gratis og uforpliktende.

Meglerkontor på Nordstrand

Med nesten 52 000 innbyggere er Nordstrand en stor bydel og den fjerde største målt i innbyggertall. Bydelen ligger sørøst i Oslo og omfatter områdene Ekeberg, Holtet, Bekkelaget og Lambertseter. Med sentral beliggenhet og kort vei til både sentrum, sjøen og marka er Nordstrand en veldig populær bydel både for førstegangskjøpere og familier.

Hva er gjennomsnittlig kvadratmeterpris på Nordstrand?
Gjennomsnittsprisen for en blokkleilighet på Nordstrand ligger på rundt 71 311 kroner per kvm. I bydelen ligger kvadratmeterprisen på 63 190 kroner. Dyrest er det på Bekkelaget hvor kvadratmeterprisen er 73 217 kroner mens Lambertseter og Ljan er noe rimeligere med kvadratmeterpris på rundt 60 000.

Finne beste eiendomsmegler på Nordstrand

Ved å sammenligne tilbud fra flere meglere kan du enklere finne den beste eiendomsmegleren på Nordstrand, som passer akkurat til ditt behov. I tillegg kan megleren gi deg gode råd slik at eiendommen din blir mer attraktiv for flere. Våre eiendomsmeglere hjelper deg med å komme gjennom salgsprosessen på en lett måte. I tillegg skal de gi gode råd slik at eiendommen din blir attraktiv og kjøperne vil konkurrere om boligen din.

For å finne den beste eiendomsmegler på Nordstrand er det lurt å få flere til å vurdere boligen. Valg av riktig eiendomsmegler er nemlig helt avgjørende for salgsresultatet og prisen du får for boligen du ønsker å selge. Ved å sammenligne eiendomsmeglere kan du se hva de ulike meglerne tilbyr av tjenester og hva de koster. Vi har gjort enkelt for å finne lokale eiendomsmeglere. Klikk på linken her for å motta tilbud fra eiendomsmegler. Fyll ut skjema og motta tilbud allerede i dag.

Krogsveen Eiendomsmegler Nordstrand

Krogsveen Eiendomsmegler

Adresse: Ekebgergveien 228B, Oslo
Telefon: 23 16 52 00
Daglig leder: Eiendomsmegler Henrik Hisdal

Bak megleren du velger, står det alltid et allsidig team som bistår gjennom prosessen. Slik sikrer Krogsveen målet om høyest mulig pris for boligen din. Og at salgsprosessen oppleves trygg og smidig. Krogsveen har lang erfaring og ble etablert allerede i 1975. Meglerkontoret på Nordstrand er sentralt plassert ved Sæterkrysset og ble etablert i 1995. Krogsveen har også et eget register for boligsøk som fungerer slik at du kan registrere deg helt gratis og motta tips om aktuelle boliger. Du kan segmentere etter egne ønsker som for eksempel hvor stor bolig du ønsker, prisklasse og i hvilket område.

DNB Eiendom AS, avd. Oslo Nordstrand

DNB Eiendomsmegler

Adresse: Ekebergveien 228A, 1162 OSLO
Telefon: 97 43 20 00
Daglig leder: Alexander Sveen

DnB sitt meglerkontor på Nordstrand ligger i I Ekebergveien og ble etablert i 1998. Gjennom erfarne eiendomsmeglere tilbyr DnB Nordstrand tjenester innen salg av boliger, hytter, boligprosjekter samt rådgiving i forbindelse med boligsalg. De er landets største eiendomsmegler innen prosjektmegling/nybygg.

Meglere på Nordstrand

Eiendomsmegleroslo.no gjør det raskt og enkelt å innhente tilbud fra lokale eiendomsmeglere i Oslo. Tjenesten er helt gratis og det koster deg ingenting å motta tilbud. Hvilken eiendomsmegler du velger er ditt valg og alle tilbud er uforpliktende. På under 2 minutter fyller du ut kun et skjema og er klar for å motta tilbud fra opp til tre eiendomsmeglere der du bor.

Profil eiendomsmegler

Kaja Zeiner

DnB Eiendom Nordstrand
Telefon 90 97 57 90 | Nettside
Adresse: Ekebergveien 228A, 1162 OSLO

Profil eiendomsmegler

Eirik Nyseth

Krogsveen Nordstrand
Telefon 93 47 74 93 | Nettside
Adresse: Ekebergveien 228B, Oslo

Profil eiendomsmegler

Soliman Sarwar

PrivatMegleren Panorama
Telefon 90 51 73 05 | Nettside
Adresse: Lambertseterveien 2, 1160 Oslo

Huskeliste ved boligsalg

 • Bekreftelse fra megler om at kjøpesummen er innbetalt
 • Les av strømmåler på overtakelsesdagen
 • Overtakelsesprotokoll fylles ut av kjøper og selger, og kopi sendes til megler
 • Overlevering av alle nøkler til kjøper
 • Flyttemelding må sendes senest åtte dager etter at du har flyttet. Husk å sende dette til folkeregisteret, arbeidsgiver, trygdekontor, aviser og tidsskrifter, bank, barnehage og skoler, foreninger, forsikringsselskap, Posten, strømleverandør, telefonselskaper, venner og bekjente
 • Tegne innboforsikring
 • Alle originale tegninger, målebrev etc. som følger eiendommen overleveres kjøper
 • Kjøper og selger bør gå gjennom boligen sammen – se på praktiske ting som boligalarm, hovedstoppekran, sentralfyr osv.

Slik foregår et boligsalg

 1. Finn en eiendomsmegler gjennom eiendomsmegleroslo.no
 2. Avtalt befaring med flere meglere og be om en uforpliktende verdivurdering
 3. Inngå avtale med beste eiendomsmegler som passer ditt behov
 4. Megleren kartlegger strategi og fremdriftsplan for boligsalget
 5. Megleren gir de beste råd og veiledning og hva som bør gjøres og forbedres slik at du får mer verdi for boligen din.
 6. Boligstylist ordner med interiør og boligstyling og visningsvask før boligfotografering
 7. Eiendommen er klar for visning
 8. Etter visning følger eiendomsmegler opp med kandidater som viste interesse i boligen
 9. Ved aksept på bud nærmer vi oss boligsalg, det sendes ut et utkast til kjøpekontrakt både til deg og kjøperen. Neste steg er å sette opp et møte med selger, kjøper og megler for å signere kontrakten. Megleren vil gi innsikt og gå over alle detaljer som gjelder overtakelse og oppgjør
Få tilbud om flyttehjelp og andre tjenester

Så snart boligen er solgt og du har flyttedato klart bør du starte planlegging for flytteprosessen. Det kan være både tidkrevende og stressende å flytte og du kan spare både tid og krefter ved å sette bort jobben til et flyttebyrå. De kan hjelpe deg å pakke ned, flytte og ordne med både mellomlagring og flyttevask. Et par gode flyttebyråer i Oslo som vi anbefaler er Flyttefoten AS, Majoren Flyttebyrå Oslo AS og Solsidan Flyttebyrå.

Ved å velge Eiendomsmegler Nordstrand sikres du trygg handel og personlig oppfølgning til riktig pris. Lykke til med boligsalget:)