Flyttebyrå

Gruer du deg til å flytte? Det trenger du ikke! Våre anbefalte flyttebyrå hjelper deg med en trygg og stressfri flytting. Med god planlegging og flyttehjelp fra erfarne aktører som gjør dette hver dag, kan flytteprosessen gå som en lek.

Flere og flere ønsker profesjonell hjelp i flytteprosessen slik at man slipper deler av stresset som boligsalg og boligbytte fører med seg. Men men flere aktører (dessverre mange useriøse også) er det vanskelig å vite hva som er et bra flyttebyrå og hvem du kan stole på.

På Eiendomsmegleroslo..no har vi listet opp anbefalte flyttebyrå som flere meglerkontor anbefaler og har avtale med. Slik at du kan få et trygg og behagelig prosess. Kjøp flyttetjenester, få hjelp til å flytte, vaske og mellomlagre med høy kvalitet og gode priser. Lenger ned ser du oversikt over populære flyttebyrå, vaskefirma og håndverkere i Oslo.

Flyttebyrå

Julie er skribent og boligspesialist.

Flyttehjelp når du flytter

Det er ikke uvanlig at mange gruer seg til flytteprosessen ved salg og kjøp av bolig. Har man bodd ett sted lenge, kan tanken være så overveldende at man heller velger å utsette eller til og med lar være å skaffe seg en bolig som passer bedre.

Fordelen med å velge et av våre anbefalte flyttebyrå er at de utfører alt som inngår i flytteprosessen.

 • Hjelp til nedpakking
 • Flytting mellom gammel og ny bolig
 • Flyttevask med fornøydgaranti
 • Montering av møbler
 • Avfallshåndtering
 • Mellomlagring

Vårt mål er at flyttingen, som ofte oppleves som en stressende situasjon, skal bli en hyggelig opplevelse.

Flytteprosessen kan være krevende, men du trenger ikke å takle det alene. Sammen med gode samarbeidspartnere kan du få hjelp til å flytte møbler, kjøre flyttelass og andre tjenester. Slik at boligbytte blir enklere.

✅ Flyttehjelp
✅ Flyttevask
✅ Mellomlagring
✅ Kjøre bort avfall
✅ Tømme dødsbo
✅ Flyttebyrå med høy kvalitet

Det finnes mange flyttebyrå i Oslo. Utfordringen er å skille de seriøse fra de useriøse. I tillegg er det vanskelig å holde følge siden det stadig kommer nye flyttebyrå som starter opp og andre forsvinner fra markedet. Her er noen populære flyttefirma i Oslo som mange eiendomsmeglere og utbyggere anbefaler.

Majoren Flyttebyrå Oslo AS
💻 majorenflytt.no
☎ Telefon 93464211
Majoren Flyttebyrå Oslo AS jobber for det meste lokalt i Oslo men er ofte det flyttebyrå som blir anbefalt hos eiendomsmeglere. Majoren Flyttebyrå tilbyr pakking, flyttehjelp, montering, kontorflytting, flyttevask, minilager og avfallshåndtering både for private og næringsliv. Bedriften har et godt renommé som et high-end flyttefirma i Oslo og er opptatt av å levere høy kvalitet.

Flyttefoten AS
💻 flyttefoten.no
☎ 800 35 988
Flyttefoten AS er et av de eldste flyttebyrå i Oslo og har over 20 års erfaring med privat- og pianoflytting. Flyttebyrået har spesielt stor kompetanse rundt tunggods hvor de har spesialisert seg på flygeltransport og pianoflytting. I tillegg har de eget lagerhotell og bruktbutikk slik at hvis du har et dødsbo Oslo du trenger hjelp med å tømme og vaske er det stor sannsynlighet at Flyttefoten vil kunne hjelpe deg med dette.

FlytteEksperten AS
💻 flytteeksperten.no
☎ Telefon 90 10 10 90
FlytteEksperten AS er en profesjonell og en av bransjens ledende aktører som har spesialisert seg på bedrift- og kontorflyttinger. De jobber hovedsakelig på Østlandet og har tung faglig kompetanse innen komplekse og større prosjekter. I tillegg til flytting hjelper de med montering, tømming av kontorlokaler (kontoravvikling) og bedriftslager.

Flyttebyrå har mye erfaring med flyttehjelp og tilbyr andre servicetjenester utenom det å flytte møbler fra et sted til et annet. Flytteprosessen er som kjent krevende og mange bruker muligheten til å hyre inn et vaskefirma til å gjøre flyttevask.

Firmaer som jobber med flyttevask i Oslo

 • City Maid AS
 • Majoren Flyttebyrå Oslo AS
 • Flyttefoten AS
 • Relok Flyttebyrå Oslo
 • Grunerløkka Flyttebyrå

Har du kjøpt et oppussingsobjekt eller kanskje du ønsker å pusse opp din nye bolig før du flytter inn? Det å finne dyktige håndverkere kan være vanskelig, det finnes både ufaglærte og faglærte håndverkere. Man leser ofte ulike uheldige episoder der man har tatt feil valg når man gikk for et rimelig tilbud eller ikke fått leverte tjenester i henhold til forventningene. Under har vi listet ulike håndverksbedrifter som kan hjelpe deg med oppussing og renovering i boligen.

Tips når du flytter

En godt planlagt flytteprosess kan gjøre hele opplevelsen mye enklere. Lag en liste over oppgaver du trenger å utføre, inkludert pakking, koordinering av transport og renhold av den gamle boligen.

Pakking og merking

Effektiv pakking og merking av esker er nøkkelen til en smidig flytteprosess. Hold orden på hva som er i hver eske og merk dem tydelig med innhold og hvilket rom de tilhører. Dette vil gjøre det enklere å organisere og sette opp ting i den nye boligen. Et flyttebyrå kan ta seg av pakkingen av alle eiendelene dine, inkludert innpakking av møbler, elektronikk, klær, kjøkkenutstyr og alt annet du ønsker å ta med deg til den nye boligen din. De kan også demontere og pakke ned større møbler og apparater som krever spesiell håndtering.

Mellomlagring

Noen ganger kan det være nødvendig å lagre eiendelene dine midlertidig i en sikker og klimakontrollert lagringsenhet. Flyttebyråer kan tilby mellomlagring for å imøtekomme dine behov, enten det er for kortere eller lengre perioder.

Flyttevask

Før du forlater den gamle boligen, sørg for å utføre nødvendig rengjøring og vedlikehold. Dette inkluderer generell rengjøring, reparasjon av eventuelle skader og sikring av at alt er i god stand. Dette vil bidra til å sikre en jevn overgang til neste bolig.

Hva er inkludert i flyttevask

Dette er en standardliste for hva som inngår i en flyttevask.

Støvtørking og flekkfjerning av
Alle overflater (opp til 300 cm i høyden)
Dører og dørkarmer (fjerning av ekstreme flekker ikke inkludert)
Dørhåndtak og lysbrytere
Speil og glassoverflater
Radiator (ikke innvendig)
Ventilator (ikke innvendig)
Flisvegger Vegger (kun tørrmopping)
Tak (kun tørrmopping)
Skap/skuffer (inn/utvendig, må tømmes på forhånd)
Vinduer: inn- og utvendig. Ved utvendig vask må dette kunne gjøres fra innsiden

Gulv
Støvsuging av gulv og lister
Mopping av gulv (hvis gulvmaterialet egner seg for det)

Kjøkken
Alle flater
Vask / armatur
Flisvegger
Skap/skapdører/skuffer
Hvitevarer og kjøkkenvifte gjøres mot tillegg i prisen

Bad og toalett
Vask / armatur
Speil og glassoverflater
Dusjsone/badekar
Skap/skuffer
Gulvvask
Toalett

Dette kan variere noe mellom ulike vaskefirma i Oslo. Det er viktig at du sjekker hva som er inkludert før du inngår avtale om flyttevask.

Priser på flyttebyråtjenester

Prisstrukturen for flyttebyråtjenester kan variere. Noen flyttebyråer opererer med timepris, hvor kostnaden avhenger av hvor lang tid flyttingen tar. Andre tilbyr faste priser basert på antall eiendeler, størrelsen på boligen og avstanden som må dekkes.

Noen flyttebyråer kan tilby ekstra tjenester som forsikring for eiendelene dine, emballasje- og pakkeutstyr, samt spesialhåndtering av verdifulle eller skjøre gjenstander. Disse tilleggstjenestene kan påvirke den totale prisen på kostnadene for flyttehjelp.

Generelt er det mest vanlig med timepris på flyttetjenester, disse ligger på mellom 1500 og 2300 kroner per time avhengig av hvilken aktør du bruker. Å bruke et flyttebyrå sparer deg for mye tid og stress. De tar seg av alle aspekter ved flytteprosessen, fra pakking og transport til montering og utpakking. Dette gir deg muligheten til å fokusere på andre viktige oppgaver i forbindelse med flyttingen.

Bruken av et flyttebyrå kan være en smart og praktisk løsning for en jevn og stressfri flytteprosess. Ved å ta i bruk profesjonelle tjenester kan du spare tid, sikre sikkerheten til eiendelene dine og dra nytte av erfaring og ekspertise. Husk å bestille i god tid, be om anslag og velge et pålitelig flyttebyrå som passer dine behov. Dette vil sikre en smidig og vellykket flytteopplevelse.

Sammenlign flyttebyrå i Oslo

Flytting kan være en overveldende oppgave, men med riktig flyttebyrå blir prosessen både trygg og effektiv. I Oslo finnes det en rekke flyttefirmaer, og det kan være utfordrende å vite hvilket man skal velge.

Å finne det rette flyttebyrået begynner med å se på anbefalinger. Vi har listet opp anerkjente flyttefirmaer i Oslo som kan dekke ulike behov. Disse firmaene er nøye utvalgt basert på deres pålitelighet, kvalitet på tjenester, og kundetilfredshet. Enten du trenger hjelp til selve flyttingen, rengjøring av den gamle boligen, eller mellomlagring av eiendeler, har vi anbefalinger som kan hjelpe deg å sammenligne og velge det beste alternativet.

Når du søker etter et best i test flyttebyrå, er det viktig å vurdere flere faktorer enn bare prisen. Kvaliteten på flyttehjelpen, tilgjengelighet, profesjonalitet, og kundetilbakemeldinger er like viktige. Et lavt pristilbud kan virke tiltalende, men det er viktig å forsikre seg om at tjenesten ikke kompromitterer på kvalitet og pålitelighet. Ved å velge et av de anbefalte flyttebyråene sikrer du deg en partner som er trygg og sikker. Disse aktørene har lang erfaring i flyttebransjen og forstår viktigheten av å håndtere dine eiendeler med største forsiktighet. De har også nødvendige forsikringer og garantier som sikrer at dine eiendeler er beskyttet gjennom hele flytteprosessen.