Leie kontor Oslo

Ønsker du å leie kontor i Oslo? Vi hjelper deg med å finne sentrale kontorlokaler til leie, som passer de fleste behov. Fleksible arbeidsplasser for deg som ønsker å leie et kontor i Oslo.

 • Sammenlign flere lokasjoner
 • Forretningsadresse
 • Virtuelt kontor
 • Flex kontorplasser
 • Kontorhotell
 • Coworking

Er du på jakt etter ledige kontorlokaler i Oslo kan vår næringsmegler hjelpe deg med å finne et fantastisk sted å jobbe.

Leie kontor Oslo

Leie kontor i Oslo

Ser du etter kontorlokaler, næringslokaler, coworking eller kontorfellesskap i Oslo kan vi hjelpe deg med å leie kontor. Fleksible kontorlokaler Oslo. Eksklusive kontor med flotte fasiliteter. Vi tilpasser størrelsen på kontoret etter ditt behov.

Leie kontor Oslo er en komplett tjeneste som dekker alle dine behov for å leie et kontorlokale i hovedstaden. Vi tilbyr fleksible alternativer og langvarige leieavtaler, samt omfattende vedlikeholdstjenester. Tilbud til bedrifter som leter etter fleksible, rimelige og effektive kontorlokaler i hjertet av Norges største by. Rimelige kontorlokaler i Oslo med mulighet til å drive virksomheten din i en profesjonell atmosfære uten bekymringer for vedlikehold, drift og service.

Fleksible kontorlokaler i Oslo

Kontorlokaler og løsninger som passer for alle typer virksomheter, uansett størrelsen. Lokalene leies ut på en måned-til-måned basis, slik at du kan endre eller oppgradere ditt kontormiljø når som helst. Coworking-plass er en kontorleie tjeneste som inkluderer alt fra innredning, møbler og teknologi til service og vedlikehold av lokalene.

Når du har funnet det rette kontoret, er det viktig å signere en leieavtale. Dette vil sikre at begge parter har klare forpliktelser og rettigheter. Det er viktig å lese gjennom avtalen før du signerer den, slik at du er sikker på at den dekker dine behov.

Tips til å finne det perfekte kontoret:

 1. Vurder hvilke behov bedriften har og finn det kontoret som passer best.
 2. Se på ekstrautstyr som f.eks. kjøkken, møte- og konferanserom osv.
 3. Få bekreftet hva som er inkludert i leieavtalen.
 4. Les gjennom leieavtalen før du signerer den.
 5. Sørg for at begge parter har klare forpliktelser og rettigheter.

5 tips til å velge kontorlokaler i Oslo

Tenk på beliggenhet: Hvor ønsker du at kontoret skal være? Skal det være i nærheten av offentlig transport, eller foretrekker du å ha det litt mer avsidesliggende? Vurder også om du vil ha kontoret i et kontorbygg eller i et mer tradisjonelt kontorlokale. Søker du etter kontorlokaler andre steder i nærheten av Oslo kan du lese mer om leie kontor på Lysaker.

Vurdér størrelse: Hvor mange ansatte skal ha plass på kontoret? Trenger du et stort møterom? Det er viktig å tenke på dette når du leter etter kontor, slik at du finner et sted som passer behovene til din bedrift.

Sjekk pris: Det er viktig å ha et budsjett i bakhodet når du leter etter kontor. Sammenlign priser på ulike kontorlokaler i området, og vurder om du vil ha en kortere eller lengre leieperiode.

Se på fasiliteter: Hva trenger du for at bedriften din skal kunne fungere optimalt? Har du behov for tilgang til kopimaskin, internett og annet kontorutstyr? Sjekk om dette er inkludert i leieprisen, eller om det må leies ekstra.

Tenk på parkering: Har du behov for parkeringsplass til bedriftens ansatte eller kunder? Se om det er mulig å leie parkeringsplass sammen med kontoret, eller om det finnes alternativ parkering i nærheten.