Eiendomsmegler Oslo Vest

Eiendomsmegler Oslo Vest. Fyll ut et skjema og motta tilbud fra lokale eiendomsmeglere på Oslo Vest. Sammenlign og velg beste eiendomsmegler. Helt gratis og uforpliktende.

Planlegger du å selge din bolig? Det kan være en frustrerende og vanskelig prosess. Med en erfaren og dyktig eiendomsmegler fra Oslo Vest gjør du et bedre boligsalg.  Salg av enebolig, leilighet, fritidsbolig eller næringseiendom på Oslo Vest. Våre eiendomsmeglere er med deg under hele salgsprosessen og forenkler ditt boligsalg.

Eiendomsmegleroslo.no har vi samlet lokale meglerkontor som hjelper deg med både rådgivning og i salgsprosessen. Meglerne er lokalkjent på Oslos vestkant, oppdatert på markedet og hjelper deg med profesjonell bistand i forbindelse med ditt boligsalg.

Eiendomsmegler

Eiendomsmegler Oslo Vest, motta tilbud

Fyll ut skjemaet i lenken under og motta tilbud fra opp til tre lokale eiendomsmeglere.

Eiendomsmegler

Fyll ut skjema

Fyll ut kun ett skjema. Dette sendes til flere leverandører og du vil raskt få tilbud fra flere eiendomsmeglere i Oslo.

Spar tid og penger

Tjenesten er laget for at du kan spare både tid og penger. Leverandørene vet at de konkurrerer vil tilby beste tilbud.

Velg eiendomsmegler

Motta tilbud fra opp til tre leverandører og sammenlign tjeneste og priser, helt gratis og uforpliktende.

Meglerkontor på Oslo Vest

Bydelene på vestkanten er St. Hanshaugen, Frogner, Ullern, Vestre Aker og Nordre Aker. Boligprisene på Oslo Vest er tradisjonelt sett høyere enn i øst. Her finner du noen lokale meglerkontor på Oslo Vest:

 • Proaktiv Briskeby
  Løvenskiolds gate 23, 0260 Oslo
 • Aktiv Frognerveien
  Elisenbergveien 34 A, 0265 Oslo
 • Belèven Eiendomsmegling
  Landgangen 8, 0252 Oslo
 • Boa Oslo Vest
  Schønings gate 7, 0356 Oslo
 • Nordvik Frogner
  Parkveien 33 B, 0258 Oslo

Finne beste eiendomsmegler på Oslo Vest

Ved å sammenligne tilbud fra flere meglere kan du enklere finne den beste eiendomsmegleren på Oslo Vest, som passer akkurat til ditt behov. I tillegg kan megleren gi deg gode råd slik at eiendommen din blir mer attraktiv for flere. Våre eiendomsmeglere hjelper deg med å komme gjennom salgsprosessen på en lett måte. I tillegg skal de gi gode råd slik at eiendommen din blir attraktiv og kjøperne vil konkurrere om boligen din.

For å finne den beste eiendomsmegler på Oslo Vest er det lurt å få flere til å vurdere boligen. Valg av riktig eiendomsmegler er nemlig helt avgjørende for salgsresultatet og prisen du får for boligen du ønsker å selge. Ved å sammenligne eiendomsmeglere kan du se hva de ulike meglerne tilbyr av tjenester og hva de koster. Vi har gjort enkelt for å finne lokale eiendomsmeglere. Klikk på linken her for å motta tilbud fra eiendomsmegler. Fyll ut skjema og motta tilbud allerede i dag.

Nordvik Frogner

Nordvik Eiendomsmegler

Adresse: Parkveien 33 B, 0258 Oslo
Telefon: 22 12 90 00
Nettside: Nordvik Frogner

Nordvik Eiendomsmegling sitt meglerkontor på Frogner ligger i Parkveien 33 B. Her finner du eiendomsmeglere med solid erfaring og lokalkunnskap om Frogner og Oslo Vest. Det omfatter Homansbyen, Uranienborg, Vika, Majorstuen og Skillebekk. Nordvik er eiendomsmegleren for deg som er mer opptatt av bolig enn andre. Kjent for kunnskap, tillit og trygghet når du skal kjøpe eller selge bolig.

Aktiv Eiendomsmegler, Frogner

Aktiv Eiendomsmegling

Adresse: Frognerveien 38, 0263 Oslo
Telefon: 22 54 59 00
Nettside: Aktiv Eiendomsmegling Frogner

Aktiv Eiendomsmegling finner du sentralt på Oslo vest, på Amtmann Furus plass. De har spesialisert seg på eiendommer på Frogner, Majorstuen, Tjuvholmen og Aker Brygge området. Aktiv Eiendomsmegling hjelper deg med verdivurdering, prosjektmegling og næringsmegling. Kontoret ble etablert i 2001 og har rundt 10 ansatte.

Meglere på Oslo Vest

Eiendomsmegleroslo.no gjør det raskt og enkelt å innhente tilbud fra lokale eiendomsmeglere i Oslo. Tjenesten er helt gratis og det koster deg ingenting å motta tilbud. Hvilken eiendomsmegler du velger er ditt valg og alle tilbud er uforpliktende. På under 2 minutter fyller du ut kun et skjema og er klar for å motta tilbud fra opp til tre eiendomsmeglere der du bor.

Profil eiendomsmegler

Eilen Skarnes

EIE Eiendomsmegling Fagerborg
Telefon 93 83 30 30 | Nettside
Adresse: Ullevålsveien 113, 0359 Oslo

Profil eiendomsmegler

Andre Ekeland

DnB Majorstuen
Telefon 90 68 60 01 | Nettside
Adresse: Kirkeveien 59, 0359 Oslo

Profil eiendomsmegler

Teoline Jacobsen

Aktiv Frognerveien
Telefon 45 60 02 26 | Nettside
Adresse: Frognerveien 38, Oslo

Huskeliste ved boligsalg

 • Bekreftelse fra megler om at kjøpesummen er innbetalt
 • Les av strømmåler på overtakelsesdagen
 • Overtakelsesprotokoll fylles ut av kjøper og selger, og kopi sendes til megler
 • Overlevering av alle nøkler til kjøper
 • Flyttemelding må sendes senest åtte dager etter at du har flyttet. Husk å sende dette til folkeregisteret, arbeidsgiver, trygdekontor, aviser og tidsskrifter, bank, barnehage og skoler, foreninger, forsikringsselskap, Posten, strømleverandør, telefonselskaper, venner og bekjente
 • Tegne innboforsikring
 • Alle originale tegninger, målebrev etc. som følger eiendommen overleveres kjøper
 • Kjøper og selger bør gå gjennom boligen sammen – se på praktiske ting som boligalarm, hovedstoppekran, sentralfyr osv.

Slik foregår et boligsalg

 1. Finn en eiendomsmegler gjennom eiendomsmegleroslo.no
 2. Avtalt befaring med flere meglere og be om en uforpliktende verdivurdering
 3. Inngå avtale med beste eiendomsmegler som passer ditt behov
 4. Megleren kartlegger strategi og fremdriftsplan for boligsalget
 5. Megleren gir de beste råd og veiledning og hva som bør gjøres og forbedres slik at du får mer verdi for boligen din.
 6. Boligstylist ordner med interiør og boligstyling og visningsvask før boligfotografering
 7. Eiendommen er klar for visning
 8. Etter visning følger eiendomsmegler opp med kandidater som viste interesse i boligen
 9. Ved aksept på bud nærmer vi oss boligsalg, det sendes ut et utkast til kjøpekontrakt både til deg og kjøperen. Neste steg er å sette opp et møte med selger, kjøper og megler for å signere kontrakten. Megleren vil gi innsikt og gå over alle detaljer som gjelder overtakelse og oppgjør
Få tilbud om flyttehjelp og andre tjenester

Så snart boligen er solgt og du har flyttedato klart bør du starte planlegging for flytteprosessen. Det kan være både tidkrevende og stressende å flytte og du kan spare både tid og krefter ved å sette bort jobben til et flyttebyrå. De kan hjelpe deg å pakke ned, flytte og ordne med både mellomlagring og flyttevask. Et par gode flyttebyråer i Oslo som vi anbefaler er Flyttefoten AS, Majoren Flyttebyrå Oslo AS og Solsidan Flyttebyrå.

Ved å velge Eiendomsmegler Oslo Vest sikres du trygg handel og personlig oppfølgning til riktig pris. Lykke til med boligsalget:)