Boligstyling

Boligstyling. Planlegger du å selge bolig vil du helt sikkert komme over begrepet «boligstyling». Dette fordi mange eiendomsmeglere anbefaler en interiørveiledning fra en boligstylist før du skal selge boligen. Alle som planlegger boligsalg har et ønske om å få høyest mulig pris. For å få til dette kan en interiørstylist hjelpe deg. De kan se detaljer som kan ha stor betydning for helhetsinntrykket av boligen din. I tillegg kan en boligstylist se boligen fra kjøpers perspektiv og fremheve den slik at den dekker riktig målgruppe. Dette skaper bedre forutsetninger for å få flere budgivere og dermed også oppnå en høyere salgspris.

Boligstyling er en god investering når du skal selge bolig.

Raskere boligsalg og høyere salgssum. Under finner du mer informasjon om styling og et utvalg av lokale og populære boligstylister i Oslo.

 

Boligstyling

Boligstyling Oslo

Det er vanlig at man starter med en veiledningstime / interiørveiledning der en boligstylist besøker deg hjemme. Når du bruker et stylingbyrå kan du velge mellom ulike tjenester; interiørveiledning, delstyling eller helstyling.

Delstyling
En delstyling / ministyling inkluderer ikke større møbler. Stylisten tar med seg puter, pyntegjenstander osv. og bruker eksisterende møbler / interiør som allerede finnes i boligen.

Normal styling
I tillegg til det som inngår i en delstyling, tar stylisten med seg noen møbler og erstatter noen av dine eksisterende møbler og interiør.

Helstyling
Boligen tømmes for møbler som settes på et minilager.  Stylisten fyller alle rom med møbler og styler alle med egne møbler.

Anbefalte boligstylister

Anbefalte og populære stylingbyrå i Oslo

 Creative Living
Gjerdrums vei 11, 0484 Oslo
Telefon: 400 41 600

Main Boligstyling AS
Robert Millars vei 20, 1185 Oslo
Telefon: 465 19 104

Styling byrået kan også være behjelpelig med transport av møbler som skal lagres under boligstyling. I tillegg kan de sette deg i kontakt med utvalgte samarbeidspartnere som kan tilby flytting og flyttevask etter boligsalg. Her er det imidlertid viktig at du er obs på hvilke aktører du bruker. Dessverre ser vi at flere styling byrå benytter seg av flyttebyrå og renholdstjenester som ikke oppfyller lovens krav. Bl.a skal et firma som tilbyr visningsvask eller flyttevask være godkjent i Renholdsregisteret. Vær forsiktig med å bruke enkeltmannsforetak som henvises av eiendomsmeglere eller boligstylister. I verste fall kan du som kjøper bli stilt solidarisk ansvarlig hvis bedriften jobber svart eller driver ulovlig.

Hva koster boligstyling

Priser på boligstyling varierer ut i fra hvilken type styling pakke du ønsker. Andre faktorer som påvirker hva boligstyling koster er hvilket styling byrå du bruker. Eiendomsmeglere i Oslo har ofte egne boligstyling favoritter som de har lang erfaring med og vet leverer høy kvalitet.

Helstyling der stylingbyrået tar seg av hele jobben ligger normalt på mellom 15.000,- til 40.000 kroner avhengig av boligens størrelse.

Markedspriser på boligstyling, helstyling i Oslo

1-roms leilighet mellom 10.000 og 15.000 kroner
2- roms leilighet mellom 12.000 og 16.000 kroner
3 – roms leilighet mellom 18.000 og 20.000 kroner
4 – roms leilighet mellom 19.000 og 22.000 kroner

Ved styling av eneboliger eller villaer vil pris variere fra boligens størrelse og omfang. Ta direkte kontakt med et styling byrå for pristilbud.

En veiledningstime fra boligstylist koster ca. 2.500 – 3.500 kroner.

Boligfotograf Oslo

Fotografering av boligen er viktig for førsteinntrykket i salgsprosessen. Profesjonelle og gode bilder fra en boligfotograf i Oslo vil vises frem boligens fra dens beste side og boligannonsen vil få større oppmerksomhet. Dette øker sannsynligheten for større interesse og flere som kommer på visning. Under finner du noen boligfotografer som anbefales i Oslo.

Løvås Foto
Vidarsgate 16A, 0452 Oslo
Telefon: 922 39 906

Imageday
Tordenskiolds gate 2, 0160 Oslo
Telefon: 24 07 70 05

Boligfotograf Andreas Eriksson
Fyrstikkalléen 2B, 0661 Oslo
Telefon: 922 96 554