Eiendomsmegler Fredrikstad

Eiendomsmegler Fredrikstad. Fyll ut skjema og få gratis og uforpliktende tilbud fra de beste eiendomsmeglerne i Fredrikstad Kommune.

Planlegger du å selge bolig i Fredrikstad hjelper vi deg med å finne riktig megler. Det finnes både små og større meglerkontor i byen og Fredrikstad har et aktivt eiendomsmarked. Vi har gjort det enkelt for deg å finne eiendomsmegler hvor det eneste du trenger å gjøre er å fylle ut et skjema. Deretter mottar du opp til tre ulike tilbud, fra lokale eiendomsmeglere som hjelper deg videre.

Fredrikstad, med sin rike historie og attraktive beliggenhet nær sjøen, har et variert boligmarked som tiltrekker seg en bred demografi av kjøpere. Fra sjarmerende gamle bydeler til mer moderne boligområder, er det viktig å velge en eiendomsmegler som har god kunnskap om det lokale markedet i Fredrikstad kommune.

 

Eiendomsmegler Fredrikstad

Sammenlign eiendomsmegler i Fredrikstad

Fredrikstad er en by og kommune som ligger i Viken Fylke og hvor det per 4.kvartal i 2023 bor 85 230 innbyggere. Sentrum er preget av blokk og bygårdsbebyggelse mens man utenfor finner bolig- og villabebyggelse. Litt avhengig av boligtype ligger kvadratmeterprisen i Fredrikstad på rundt 25.000 og 44.000 kroner.

Her finner du flere av landets største meglerbyråer. I sentrum ligger meglerkontor til DnB Eiendom, EIE Eiendomsmegling, Krogsveen og EiendomsMegler 1. Uansett hva slags type bolig du ønsker å selge finner du altså en eiendomsmegler for akkurat deg.

Når du skal sammenligne eiendomsmeglere i Fredrikstad anbefaler vi å ta kontakt med flere meglerkontor. Her kan du både spare penger og velge den megleren som passer deg best. Husk at forskjellen på å ha en god eller en dårlig eiendomsmegler til å selge din bolig kan påvirke salgsresultatet med mange hundre tusen.

Hva gjør en eiendomsmegler

En dyktig eiendomsmegler skal legge til rette for at salg av eiendom skjer på en trygg og forsvarlig måte. Fra 2007 ble «eiendomsmegler» en beskyttet tittel og utdanningen i dag tar hele fem år (treårig bachelor i eiendomsmegling og to år praksis, eiendomsmeglerfullmektig).

En eiendomsmegler kan hjelpe deg med dette

  • Verdivurdering av din bolig
  • Tilrettelegging, planlegging og gjennomføring av boligsalg
  • Lage prospekt av eiendommen og markedsføre denne i riktig kanaler
  • Gjennomføre visninger
  • Gjennomføre budrunder
  • Ansvarlig for kontraktsmøte mellom selger og kjøper
  • Oppgjør etter boligsalg

Hva koster en eiendomsmegler

Prisen for en eiendomsmegler kan variere og påvirkes av ulike ting. Alt fra hva slags type bolig du ønsker å selge, beliggenhet på boligen og andre variabler. I gjennomsnitt må du likevel regne med å betale en eiendomsmegler litt over 100.000 kroner der alt er inkludert. Da kan du heller bruke din tid og energi på å skaffe deg ny bolig.

Eiendomsmeglere jobber enten provisjonsbasert eller timebasert. En timelønn for de beste eiendomsmeglerne i Fredrikstad ligger på mellom 1800 og 3000 kroner. En provisjonsbasert løsning er mest vanlig og innebærer at megleren får en prosentandel av salgsprisen, denne ligger gjerne på mellom 1 og 2 %.

Boligmarkedet i Fredrikstad

Fredrikstad er en sjarmerende by i Østfold fylke, med en rik historie og en fantastisk beliggenhet ved elven Glomma og Oslofjorden. Byen har et variert og livlig boligmarked med et bredt utvalg av boliger som passer for forskjellige preferanser og budsjetter.

Boligprisene i Fredrikstad er generelt sett mer overkommelige sammenlignet med de store byene i Norge, som Oslo og Bergen. Prisnivået vil imidlertid variere avhengig av faktorer som beliggenhet, størrelse, standard og tilstand på boligen. Sentrale områder som Gamlebyen og Værsteområdet er spesielt ettertraktede, med sin unike arkitektur og nærhet til sentrum.

Det er også flere utviklingsområder i Fredrikstad som tilbyr moderne leiligheter og rekkehus til konkurransedyktige priser. Disse områdene, som Cicignon, Kråkerøy og Gressvik, tiltrekker seg både unge familier og eldre som søker et godt bomiljø med nærhet til naturen og gode fasiliteter.

Boligmarkedet i Fredrikstad har generelt sett vært stabilt, og etterspørselen etter boliger har vært jevn. Byen har også en god infrastruktur med gode transportforbindelser til Oslo og andre nærliggende byer. Dette gjør det attraktivt for de som ønsker å bo utenfor bykjernen, samtidig som de har tilgang til jobber og andre fasiliteter.

Andre tjenester ved boligsalg

Når du planlegger boligsalg vil du også ha behov for en rekke andre tjenester. Under kan du lese mer om lokale aktører i Fredrikstad som tilbyr profesjonelle løsninger for deg både før og etter et at du har solgt din bolig.

Boligstylister
Øk verdien på boligen med boligstyling. Her vil en interiørveileder først komme på et hjembesøk hvor dere kan diskutere ulike løsninger. Et boligstylingsfirma har som mål å style boligen slik at den er mest mulig presentabel før visning og tilbyr alt fra delstyling til helstyling hvor hele boligen styles.

Lokale boligstylister i Fredrikstad; Sense Boligstyling, Pro Styling

Mellomlagring
Både før du har solgt og etter kan det dukke opp behov for ekstra lagringsplass. Et mellomlager er en perfekt løsning for deg som ønsker å mellomlagre møbler og eiendeler for en kortere eller lenger periode.

Minilager i Fredrikstad: OK Minilager, Flyttefoten AS (disponerer minilager i Sarpsborg)

Flyttetjenester
Etter at boligen er solgt er det på tide å starte planlegging for utflytting. For en trygg og effektiv flytteprosess bør du starte planleggingen i god tid og benytte deg av profesjonell flyttehjelp. Populære flyttebyrå som flytter til og fra Fredrikstad Kommune: Lisleby Flyttebyrå, Flyttefoten AS, Majoren Flyttebyrå Oslo AS.

Ny i Fredrikstad

Har du nylig flyttet til byen vil du motta et velkomstbrev med tilbud om en velkomstpakke. Gå til Fredrikstad Kommune sine nettsider og leser mer under Velkommen til Fredrikstad.