Tilbud til boligen

Motta tilbud til boligen fra lokale aktører, smarte produkter og tjenester når du skal flytte.

Prosessen rundt boligsalg er krevende og det er mye du må ta hensyn til når du skal selge bolig. Vi har samlet gode tilbud fra relevante aktører som tilbyr konkurransedyktige priser på tjenester og produkter. På denne siden kan du se utvalgte tilbud på for eksempel flyttetjenester, boligalarm, solskjerming, varmepumper og flere andre produkter.

Eiendomsmegleroslo.no er laget for å hjelpe deg som forbruker med å effektivt finne relevante og gode tilbud og tjenester når du skal selge bolig. Vi har et stort utvalg av samarbeidspartnere for å kunne gi deg som forbruker flere valgmuligheter. Tjenesten er helt gratis og uforpliktende og drives med et kommersielt formål.

 

 

Tilbud til boligen
i

Velg tjeneste

Finn tjeneste eller produktet du ønsker tilbud på. Fyll ut skjema og kom i kontakt leverandører.

h

Sammenlign tilbud

Sammenlign tilbud du mottar direkte til din epost. Spar penger og velg tilbudet som passer deg best.

Velg leverandør

Gå videre og lag avtale direkte mellom leverandør og deg, raskt og enkelt.

Motta tilbud til boligen

Eiendomsmegleroslo.no er en enkel og smart tjeneste, laget for å forenkle din hverdag. Enten du skal kjøpe bolig, selge, gjøre en verdivurdering eller noe annet i forbindelse med boligsalg. Det er så mange ting å tenke på, og det er lett å glemme viktige detaljer. For å gjøre prosessen enklere og mer fordelaktig for deg, har vi samlet en rekke populære tjenester og attraktive tilbud fra pålitelige leverandører i ditt område.

✅ Forsikringer

En viktig del av å eie en bolig er å ha riktige forsikringer. Enten det er innboforsikring, livsforsikring, reiseforsikring, eller bilforsikring, så kan det være store penger å spare. Vi tilbyr deg muligheten til å få tilbud på forskjellige forsikringer, slik at du kan sammenligne og velge det som gir deg best verdi og trygghet.

MOTTA TILBUD PÅ FORSIKRINGER HER

✅ Solskjerming

Solskjerming er ikke bare viktig for å kontrollere lysinnslipp, men det bidrar også til et bedre inneklima. Vi kan formidle uforpliktende tilbud på ulike solskjermingsløsninger som passer til din bolig og dine behov.

MOTTA TILBUD PÅ SOLKJERMING

✅ Varmepumpe

Med fokus på energieffektivitet og kostnadsbesparelser, samarbeider vi med ledende leverandører av varmepumper. En varmepumpe kan være en utmerket løsning for oppvarming av din bolig, og vi kan hjelpe deg med å få et uforpliktende tilbud som passer til dine behov og ditt budsjett.

MOTTA TILBUD PÅ VARMEPUMPE

Aviser og magasiner

Tilbud på ulike aviser og magasiner

 • Vakre Hjem og Interiør (Norges mest inspirerende interiørmagasin)
  Klikk her
 • Bo-Bedre gir deg de siste trendene
  Klikk her
 • Klassekampen (gratis i 3 uker)
  Klikk her
Boligalarm

Boligalarm blir stadig mer populært blant nordmenn. I følge tall fra NHO Service har nærmere en halv million boligalarm i Norge.

Med en boligalarm kan du sikre boligen, hytta eller annen eiendom, enten mens du er hjemme eller reiser bort. Priser for boligalarm varierer mellom ulike leverandører. Fyll ut skjema og motta tilbud på Boligalarm  

Boligstyling

At boligstyling er veldig populært hos boligselgere er kanskje ikke så overraskende. Sjansene for at din bolig skiller seg ut, blir mer attraktiv og til slutt ender med en høyere salgspris er betraktelig høyere med boligstyling. For å vise muligheter og potensial ved en bolig kan det være en god ide med boligstyling. Under har vi listet populære stylingbyrå i Oslo som hjelper deg med boligstyling og rådgivning.

Bredbånd

Ønsker du et tilbud på bredbånd anbefaler vi deg å fylle ut skjema hvor du kan sammenligne ulike leverandører.
Du vil bli kontaktet av lokale aktører som kan tilby bredbånd i ditt område. Fyll ut skjema her:

Motta tilbud på BREDBÅND

Flyttebyråer

Flytteprosessen er forståelig nok krevende. Det er mye du må tenke på. Pakke ned alt du eier, rydde og kjøre bort ting til miljøstasjonen, flytte og bære møbler, transportere til ny bolig og pakke ut. I tillegg må du gjøre en nedvask i boligen du flytter fra. Under finner du lokale flyttebyrå i Oslo som eiendomsmeglere anbefaler.

 • Majoren Flyttebyrå Oslo AS 93464211
 • Flyttefoten AS 800 35 988
 • Sirva Flyttebyrå 67161616
 • FlytteEksperten 90 20 10 90
 • Kongstein Transport AS 33 04 11 28
Håndverkere

Har du kjøpt et oppussingsobjekt eller kanskje du ønsker å pusse opp din nye bolig før du flytter inn? Det å finne dyktige håndverkere kan være vanskelig, det finnes både ufaglærte og faglærte håndverkere. Man leser ofte ulike uheldige episoder der man har tatt feil valg når man gikk for et rimelig tilbud eller ikke fått leverte tjenester i henhold til forventningene. Under har vi listet ulike håndverksbedrifter som kan hjelpe deg med oppussing og renovering i boligen.

Interiør (butikk)

Interiør- og møbelbutikker i Oslo

Christiania Glasmagasin fører bredt utvalg innen kjøkkenutstyr, glass, porselen, mat mm. Her finner du kjente norske merker som Porsgrund Porselænsfabrik, Norgesglasset og Hadeland Glassverk, samt internasjonale brands.

Matkasser

Matkasser som leveres hjem til deg der du bor. Spar tid på dagligvarehandel og bestill mat levert rett hjem.

Test Adams Matkasse i dag

Mellomlagring (lagertjenester)

Skal du flytte inn i en ny bolig som ikke er innflytningsklar enda? Mellomlagring kan være en god ide. Her kan du lagre alt av flyttelass, møbler og gjenstander. Under finner du lokale utleiere i Oslo som tilbyr lagertjenester.

Rengjøring

Når du flytter er det viktig at renholdet gjøres grundig slik at kjøper eller leietager kan flytte rett inn. Motta tilbud på flyttevask, visningsvask eller kontorvask.

Solskjerming

Trenger du solavskjerming? Få pris på innvendig og utvendig Solskjerming, samt andre fasadeprodukter fra flere leverandører – via 1 skjema!

Strømleverandør

Motta tilbud på billig strøm og sammenlign strømselskapenes priser og vilkår. For en vanlig husholdning er det ofte mange tusen kroner å spare i løpet av et år. Få en lavere strømregning og en bedre strømavtale. Du finner billigst strøm ved å sammenligne pris fra flere strømleverandører – med ett, enkelt skjema!

Fyll ut skjema her Tjenestetorget Strøm og motta tilbud i dag!

Tv

Allente leverer TV, streaming og internett til over en million kunder i Norden. Canal Digital og Viasat slo seg sammen våren 2021 og er nå Allente – All entertainment.

Fyll ut skjema her og motta tilbud i dag.

 • TV via parabol
 • Streamingtjenester
 • Internett via trådløst bredbånd for 4G og 5G
Varmepumper

Fyll ut kun ett skjema å få gratis tilbud fra flere varmepumpemerker. Sammenlign og finn beste tilbud på Varmepumper