Eiendomsmegler Røa

Eiendomsmegler Røa. Fyll ut et skjema og motta tilbud fra lokale eiendomsmeglere på Røa. Sammenlign og velg beste eiendomsmegler. Helt gratis og uforpliktende.

Planlegger du å selge din bolig? Det kan være en frustrerende og vanskelig prosess. Med en erfaren og dyktig eiendomsmegler fra eiendomsmegleroslo.no gjør du et bedre boligsalg.  Salg av enebolig, leilighet, fritidsbolig eller næringseiendom på Røa. Våre eiendomsmeglere er med deg under hele salgsprosessen og forenkler ditt boligsalg.

Eiendomsmegleroslo.no har vi samlet lokale meglerkontor som hjelper deg med både rådgivning og i salgsprosessen. Meglerne er lokalkjent på Røa, oppdatert på markedet og hjelper deg med profesjonell bistand i forbindelse med ditt boligsalg.

Eiendomsmegler Røa

Eiendomsmegler Røa, motta tilbud

Fyll ut skjemaet i lenken under og motta tilbud fra opp til tre lokale eiendomsmeglere.

Eiendomsmegler

Fyll ut skjema

Fyll ut kun ett skjema. Dette sendes til flere leverandører og du vil raskt få tilbud fra flere eiendomsmeglere i Oslo.

Spar tid og penger

Tjenesten er laget for at du kan spare både tid og penger. Leverandørene vet at de konkurrerer vil tilby beste tilbud.

Velg eiendomsmegler

Motta tilbud fra opp til tre leverandører og sammenlign tjeneste og priser, helt gratis og uforpliktende.

Meglerkontor på Røa

Røa er et boligstrøk og tidligere bydel nord for Ullernåsen og øst for Lysakerelva i den vestlige delen av Oslo, og grenser til Bærum i vest.
Her finner du meglerkontor til både DnB Eiendom, Nordvik Bolig og Eie Eindomsmegling.

Hva er gjennomsnittlig kvadratmeterpris på Røa?
Gjennomsnittsprisen per kvadratmeter på Røa er 68 742.

Finne beste eiendomsmegler på Røa

Ved å sammenligne tilbud fra flere meglere kan du enklere finne den beste eiendomsmegleren på Røa, som passer akkurat til ditt behov. I tillegg kan megleren gi deg gode råd slik at eiendommen din blir mer attraktiv for flere. Våre eiendomsmeglere hjelper deg med å komme gjennom salgsprosessen på en lett måte. I tillegg skal de gi gode råd slik at eiendommen din blir attraktiv og kjøperne vil konkurrere om boligen din.

For å finne den beste eiendomsmegler på Røa er det lurt å få flere til å vurdere boligen. Valg av riktig eiendomsmegler er nemlig helt avgjørende for salgsresultatet og prisen du får for boligen du ønsker å selge. Ved å sammenligne eiendomsmeglere kan du se hva de ulike meglerne tilbyr av tjenester og hva de koster. Vi har gjort enkelt for å finne lokale eiendomsmeglere. Klikk på linken her for å motta tilbud fra eiendomsmegler. Fyll ut skjema og motta tilbud allerede i dag.

Krogsveen Eiendomsmegler Røa

Krogsveen Eiendomsmegler

Adresse: Vækerøveien 193 A, 0751 Oslo
Telefon: 21 04 50 00
Daglig leder: Camilla Bjerke Olsen

Bak megleren du velger, står det alltid et allsidig team som bistår gjennom prosessen. Slik sikrer Krogsveen målet om høyest mulig pris for boligen din. Og at salgsprosessen oppleves trygg og smidig. Krogsveen har lang erfaring og ble etablert allerede i 1975. Meglerkontoret på Røa er sentralt plassert i Vækerøveien litt sør for Røakrysset og ble etablert i 2016. Krogsveen har også et eget register for boligsøk som fungerer slik at du kan registrere deg helt gratis og motta tips om aktuelle boliger. Du kan segmentere etter egne ønsker som for eksempel hvor stor bolig du ønsker, prisklasse og i hvilket område.

DNB Eiendom AS, avd. Røa

DNB Eiendomsmegler

Adresse: Vækerøveien 197, 0751 Oslo
Telefon: 94 84 99 99
Daglig leder: Cathrine Pettersen

Midt på Røa finner du meglerkontoret til DNB Eiendom Røa. Selskapet har siden 2009 spesialisert seg på kjøp og salg av boliger i den tidligere bydelen, og består av en rekke eiendomsmeglere med lang og bred erfaring.

DnB sitt meglerkontor på Røa huser erfarne eiendomsmeglere og ligger i Vækerøveien, etablert i 2019. Gjennom erfarne eiendomsmeglere tilbyr DnB Røa tjenester innen salg av boliger, hytter, boligprosjekter samt rådgiving i forbindelse med boligsalg. De er landets største eiendomsmegler innen prosjektmegling/nybygg.

Meglere på Røa

Eiendomsmegleroslo.no gjør det raskt og enkelt å innhente tilbud fra lokale eiendomsmeglere i Oslo. Tjenesten er helt gratis og det koster deg ingenting å motta tilbud. Hvilken eiendomsmegler du velger er ditt valg og alle tilbud er uforpliktende. På under 2 minutter fyller du ut kun et skjema og er klar for å motta tilbud fra opp til tre eiendomsmeglere der du bor.

Profil eiendomsmegler

Aida Rajic

Eie Eiendomsmegling Røa
Telefon 93 02 56 90 | Nettside
Adresse: Griniveien 10, 0757 Oslo

Profil eiendomsmegler

Kim Ruben Knutsen

DnB Eiendom Røa
Telefon 95 40 18 10 | Nettside
Adresse: Vækerøveien 197, 0751 Oslo

Profil eiendomsmegler

Alice Brandwijk

Nordvik Røa
Telefon 923 01 887 | Nettside
Adresse: Tore Hals Mejdells vei 9C, 0751 Oslo

Huskeliste ved boligsalg

 • Bekreftelse fra megler om at kjøpesummen er innbetalt
 • Les av strømmåler på overtakelsesdagen
 • Overtakelsesprotokoll fylles ut av kjøper og selger, og kopi sendes til megler
 • Overlevering av alle nøkler til kjøper
 • Flyttemelding må sendes senest åtte dager etter at du har flyttet. Husk å sende dette til folkeregisteret, arbeidsgiver, trygdekontor, aviser og tidsskrifter, bank, barnehage og skoler, foreninger, forsikringsselskap, Posten, strømleverandør, telefonselskaper, venner og bekjente
 • Tegne innboforsikring
 • Alle originale tegninger, målebrev etc. som følger eiendommen overleveres kjøper
 • Kjøper og selger bør gå gjennom boligen sammen – se på praktiske ting som boligalarm, hovedstoppekran, sentralfyr osv.

Slik foregår et boligsalg

 1. Finn en eiendomsmegler gjennom eiendomsmegleroslo.no
 2. Avtalt befaring med flere meglere og be om en uforpliktende verdivurdering
 3. Inngå avtale med beste eiendomsmegler som passer ditt behov
 4. Megleren kartlegger strategi og fremdriftsplan for boligsalget
 5. Megleren gir de beste råd og veiledning og hva som bør gjøres og forbedres slik at du får mer verdi for boligen din.
 6. Boligstylist ordner med interiør og boligstyling og visningsvask før boligfotografering
 7. Eiendommen er klar for visning
 8. Etter visning følger eiendomsmegler opp med kandidater som viste interesse i boligen
 9. Ved aksept på bud nærmer vi oss boligsalg, det sendes ut et utkast til kjøpekontrakt både til deg og kjøperen. Neste steg er å sette opp et møte med selger, kjøper og megler for å signere kontrakten. Megleren vil gi innsikt og gå over alle detaljer som gjelder overtakelse og oppgjør
Få tilbud om flyttehjelp og andre tjenester

Så snart boligen er solgt og du har flyttedato klart bør du starte planlegging for flytteprosessen. Det kan være både tidkrevende og stressende å flytte og du kan spare både tid og krefter ved å sette bort jobben til et flyttebyrå. De kan hjelpe deg å pakke ned, flytte og ordne med både mellomlagring og flyttevask. Et par gode flyttebyråer i Oslo som vi anbefaler er Flyttefoten AS, Majoren Flyttebyrå Oslo AS og Solsidan Flyttebyrå.

Ved å velge Eiendomsmegler Røa sikres du trygg handel og personlig oppfølgning til riktig pris. Lykke til med boligsalget:)