BOA Eiendomsmegling

Boa Eiendomsmegling, grunnlagt i 2006, har vokst til å bli en kjent og respektert aktør i den norske eiendomsmarkedet. De har skilt seg ut ved å legge en særlig vekt på visuell kommunikasjon og kreative løsninger i boligannonsering, noe som gjenspeiler deres innovative tilnærming til eiendomsmegling.

Siden etableringen har Boa Eiendomsmegling hatt en imponerende vekst og utvikling, og er spesielt anerkjent for sitt fokus på strategisk markedsføring. De forstår viktigheten av å målrette sine markedsføringsstrategier for å tiltrekke seg de best egnede interessentene for hver enkelt bolig.

Dette tilnærmingen sikrer ikke bare en effektiv salgsprosess, men også at både selgere og kjøpere oppnår de beste mulige resultatene.

 

Boa Eiendomsmegling

Kontaktinformasjon

NETTSIDE:
BOAEIENDOM.NO

Populære eiendomsmeglere Boa Eiendom

Boa Eiendomsmegling

Luan Bui

Eiendomsmegler MNEF / Partner
BOA Eiendomsmegling Oslo Vest

Telefon: 465 02 526
Profilside

BOA Eiendomsmegling

Tommy Friestad

Eiendomsmegler MNEF / Partner
Gründer

Telefonnummer 959 95 320
Profiside

BOA Eiendomsmegling

Margrethe Falck

Partner / Eiendomsmegler MNEF
Boa Eiendomsmegling Oslo Øst

Telefonnummer 918 18 023
Profilside

Årets Gullmegler

Et av høydepunktene i Boa Eiendomsmeglings historie var i 2019, da de ble kåret til årets gullmegler. Denne prestisjetunge utmerkelsen vitner om deres faglige dyktighet og suksess i bransjen. Utover dette har de også mottatt en rekke andre utmerkelser og anerkjennelser, som bekrefter deres status som en av de fremste aktørene i eiendomsmeglerbransjen.

Boa Eiendomsmeglings suksess kan tilskrives deres evne til å tenke utenfor boksen, kombinert med en dyp forståelse av boligmarkedet. Deres metoder for boligpresentasjon og markedsføring er ikke bare effektive, men de bidrar også til å sette en ny standard i eiendomsmeglerbransjen. Ved å balansere innovasjon med pålitelighet, har Boa Eiendomsmegling etablert seg som en betrodd og respektert aktør i det norske eiendomsmarkedet.

Når det gjelder salg av bolig, står Boa Eiendomsmegling ut som en av de mest fremtredende eiendomsmeglerforetakene i Norge. Med et team av erfarne meglere og en innovativ tilnærming til boligsalg, tilbyr Boa en unik og effektiv service for de som ønsker å selge sin bolig.

En av nøkkelaspektene ved Boa Eiendomsmeglins tilbud er deres verdivurderingstjeneste. Ved å velge Boa for verdivurdering, kan selgere forvente en grundig og realistisk vurdering av deres eiendoms verdi. Boas eksperter tar i betraktning en rekke faktorer, som beliggenhet, tilstand, markedsutvikling og lokale trender, for å gi en nøyaktig og rettferdig estimat av eiendommens verdi.

Kontorer i Oslo

Boa Eiendomsmegling Oslo Vest

Schønings gate 7
0356 OSLO
Telefon: 22 11 00 00
Nettside

Boa Eiendomsmegling Oslo Øst

Kongsveien 91
1177 OSLO
Telefon: 22 11 00 00
Nettside