Eie Eiendomsmegling

EIE eiendomsmegling har etablert seg som en sentral aktør i det norske eiendomsmarkedet siden grunnleggelsen i 2006. Som Norges største uavhengige meglerkjede som ikke er eid av en bank, representerer EIE en unik posisjon i bransjen.

Startet i 2006, har EIE eiendomsmegling oppnådd betydelig vekst på relativt kort tid. Deres uavhengighet fra banksektoren gir dem en unik fleksibilitet og tilnærming til eiendomsmegling, som appellerer til et bredt spekter av kunder. Med omtrent 50 kontorer strategisk plassert over hele Norge, har EIE eiendomsmegling et solid fotavtrykk i det nasjonale eiendomsmarkedet. Dette omfattende nettverket sikrer at de har lokal ekspertise og kunnskap, noe som er avgjørende i eiendomsmeglerbransjen.

Uavhengighet og kundefokus

Som en uavhengig meglerkjede, har EIE friheten til å fokusere sterkt på kundenes behov uten innflytelse fra eksterne bankinteresser. Dette kundefokuset er en kritisk del av deres forretningsmodell og har bidratt til deres omdømme som en pålitelig og kundevennlig eiendomsmegler.

EIE har også omfavnet teknologi for å forbedre sine tjenester. De bruker moderne verktøy og plattformer for å effektivisere kjøps- og salgsprosessen, noe som gir en mer sømløs og behagelig opplevelse for kundene.

 

 

Eie Eiendomsmegling

Kontaktinformasjon

Karenlyst alle 49, 0279 Oslo

NETTSIDE:
EIE.NO

Populære eiendomsmeglere EIE Eindomsmegling

Eie Eiendomsmegling

Kjetil Borgersrud

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF
Fagansvarlig

Telefon: 91 79 65 30

Eie Eiendomsmegling

Eilen Skarnes

Eiendomsmegler
Eie Eiendomsmegling Vinderen

Telefonnummer 93 83 30 30

Eie Eiendomsmegling

Ole Petter Søberg

Eiendomsmegler / Partner
EIE Bekkelaget & Nordstrand

Telefonnummer 90 88 74 09

Tjenester fra Eie Eiendomsmegling

EIE eiendomsmegling tilbyr en rekke tjenester, inkludert kjøp og salg av boliger, leiligheter, selge hytter og andre eiendomstyper. De tilpasser sine tjenester til de unike behovene i hvert lokalsamfunn, og dette har bidratt til deres suksess og popularitet blant kunder.

I tillegg til deres kjernevirksomhet, viser EIE et engasjement for samfunnsansvar og bærekraftige praksiser. Dette gjenspeiler en voksende trend i næringslivet hvor bedrifter ikke bare fokuserer på økonomisk vekst, men også på å gjøre en positiv innvirkning på samfunnet og miljøet.

Meglerkontor Eie Eiendomsmegling

EIEs kontorer er spredt over 9 fylker, noe som gir dem en sterk lokal tilstedeværelse og evnen til å tilby tjenester som er tilpasset lokale markedsforhold. Denne brede dekningen sikrer at de kan møte et bredt spekter av kundenes behov over hele landet.

Uansett om man er i prosessen med å kjøpe eller selge, følger EIE et nøye utarbeidet sett med prosedyrer for å sikre en jevn og effektiv prosess. Denne systematiske tilnærmingen til eiendomsmegling har bidratt til deres rykte som en pålitelig og effektiv megler.

Under ser du lokale meglerkontor i Oslo.

EIE Bekkelaget & Nordstrand

Kongsveien 78, Oslo

Telefon: 23 16 73 00
Nettside

EIE Røa, Skøyen og Ullern

Griniveien 10, Oslo

Telefon: 22 51 11 11
Nettside

EIE Torshov

Torshovgata 5H, Oslo

Telefon: 21 01 68 00
Nettside

EIE Veitvet

Veitvetveien 8, Oslo

Telefon: 21 45 65 00
Nettside

EIE Ensjø

Gladengveien 24

Telefon: 22 34 34 64
Nettside

EIE Frogner & Aker Brygge

Kristinelundveien 2, Oslo

Telefon: 22120662
Nettside

EIE Sinsen

Trondheimsveien 153 – 155, Oslo

Telefon: 23 89 69 86
Nettside

EIE Vinderen

Slemdalsveien 70B, Oslo

Telefon: 22 13 55 00
Nettside

EIE Løren

Lørenveien 41D, Oslo

Telefon: 40 02 00 95
Nettside

EIE Stovner

Stovner Senter 3, Oslo

Telefon: 22 30 18 00
Nettside