Fjord & Partners

Fjord & Partners Eiendomsmegler har raskt etablert seg som en ledende aktør i det høye prisklassesegmentet i boligmarkedet, kjent for sin personlige service i verdensklasse og innovative markedsføringsmetoder. Med en unik tilnærming og et omfattende internasjonalt nettverk, er de det selvsagte valget for salg av eksklusive boliger og unike eiendommer.

Erfarne eiendomsmeglere og personlig service

  • Med over 60 års samlet erfaring har Fjord & Partners et team av erfarne meglere som gir personlig og skreddersydd service til hver klient.
  • Deres dedikasjon til å yte service i verdensklasse gjenspeiles i deres tilnærming til både salg og kjøp av eiendommer.

 

Fjord og partners

Kontaktinformasjon

Henrik Ibsens gate 100
0255 Oslo
Telefon 95 97 97 96

Populære eiendomsmeglere Nordvik

Fjord og partners

Bastian H. Bjerke

Eiendomsmegler / Fagansvarlig

Telefon: 948 39 929
Profilside

Fjord og partners

Hans Houeland

Daglig leder / Eiendomsmegler

Telefonnummer 959 79 796
Profilside

Fjord og partners

Odd Karlsnes

Jurist

Telefonnummer 901 44 888
Profilside

Luksusboliger møter eksepsjonell service

I hjertet av Oslo står Fjord Partners, en eiendomsmegler som har spesialisert seg på å håndtere eiendommer i det høye prisklassesegmentet. Med over 60 års erfaring, er vi ikke bare eksperter i bransjen, men også kunstnere som maler drømmene dine til virkelighet.

Vår portefølje er en samling av noen av Oslos mest imponerende boliger. Vi forstår at et hjem er mer enn bare en eiendom; det er et livsverk, et kunstverk og et personlig paradis. Derfor tar vi stor glede i å hjelpe våre klienter med å finne deres neste drømmehjem. I tillegg til byens urbane perler, presenterer vi også Norges mest spektakulære fjell- og sjøhytter. Disse hyttene er symboler på Norges naturskjønnhet og tilbyr en unik tilflukt fra hverdagens mas og jag.

For kjøpere tilbyr vi en unik tjeneste – tilgang til utrolige eiendommer som ikke er tilgjengelige på det åpne markedet. Dette gir våre klienter en eksklusiv mulighet til å finne skjulte skatter i boligmarkedet.

Markedsledende teknologi

Vi bruker den nyeste teknologien kombinert med et team av topp fotografer, stylister og tekstforfattere for å sikre at hver eiendom presenteres på best mulig måte. Våre skreddersydde markedsføringspakker er tilpasset individuelle behov, og sikrer internasjonal eksponering for å nå potensielle kjøpere over hele verden.

Kontakt Fjord & Partners

Hvis du vurderer å selge eller kjøpe en high-end eiendom i Oslo, inviterer vi deg til en hyggelig samtale med våre profesjonelle meglere. Hos Fjord Partners er vi dedikert til å hjelpe deg med å oppfylle dine boligdrømmer. Ta kontakt i dag for å starte reisen mot ditt drømmehjem eller for å finne den perfekte kjøperen for din luksuseiendom.