Nordvik Løren

Nordvik på Løren skiller seg ut som en topp eiendomsmegler for de som verdsetter dyptgående kunnskap, tillit og trygghet i boligmarkedet. Med en ekspertise som strekker seg over Løren og flere nøkkelområder i Oslo, står de klare til å veilede kunder gjennom både kjøp og salg av bolig.

 

  • Nordvik på Løren har en spesiell forståelse for Løren, Bjerke, Sinsen, Ulven, Årvoll, Linderud, Frydenberg, Risløkka, Hasle, Teisen og Tonsen.
  • Dette inngående kjennskapet til områdets unike trekk og boligmarkedets dynamikk gir dem en fordel i å gi kundene råd som er både presise og verdifulle.
  • Deres forståelse for hva boligkjøpere i disse områdene ser etter, sikrer at de kan gi skreddersydd rådgivning tilpasset kundenes individuelle behov.

Nordvik Eiendomsmegler

Nordvik Løren

Lørenveien 44
0585 OSLO
Telefon: 948 75 301
Nettside

Populære eiendomsmeglere Nordvik Løren

Eiendomsmegler Nordvik

Vebjørn Myhre

Eiendomsmegler / Partner

Telefonnummer 469 30 878
Profilside

Eiendomsmegler Nordvik

Michelle Lehn Jensen

Eiendomsmegler / Partner

Telefonnummer 458 84 505
Profilside

Eiendomsmegler Nordvik

Karoline Dovland

Eiendomsmegler / Partner

Telefonnummer  451 03 661
Profilside

Nordvik Eiendomsmegling i Oslo

Nordvik har skapt seg en sterk posisjon i premiumsegmentet av boligmarkedet.

  • Dette segmentet omfatter boliger som er attraktive for dem som er spesielt interessert i eiendom – de såkalte «boligelskerne».
  • Nordviks spesialisering strekker seg ikke bare til boliger i urbane områder, men også til premium fritidseiendommer. Disse inkluderer attraktive hytter og hus ved fjellområder og sjøen, noe som reflekterer nordmenns kjærlighet for natur og friluftsliv.

Med en lidenskapelig tilnærming til eiendom og en sterk posisjon i premiumsegmentet, representerer Nordvik Eiendomsmegling en viktig aktør i det norske boligmarkedet, og står godt rustet til å møte fremtidens utfordringer og muligheter i bransjen.

Lokalkunnskap om Østensjø

Er du interessert i å selge eller kjøpe bolig i Løren eller noen av de andre områdene vi dekker? Nordvik på Løren har eiendomsmeglere med lang erfaring og lokalkunnskap om Bjerke, Sinsen, Ulven, Årvoll, Linderud, Frydenberg, Risløkka, Hasle, Teisen og Tonsen.

Ta kontakt med Nordvik på Løren for en personlig samtale, en verdivurdering, eller for å utforske vårt nåværende utvalg av boliger for salg. Vår dedikasjon til kvalitet og kundetilfredshet gjør oss til et naturlig valg for din boligreise i Oslo.

Flere meglere som jobber her

Ønsker du en boligprat, trenger en verdivurdering eller er interessert i vårt utvalg av boliger for salg? Kontakt Nordvik Østensjø for en personlig samtale og veiledning. Vi er her for å hjelpe deg med å realisere dine boligdrømmer i Østensjø og omegn!

Sylvia Post

Daglig leder / Eiendomsmegler
Partner
Telefon: 414 78 478

Milla Johnsen

Kontorsjef / Eiendomsmegler

Telefon: 464 20 669

Joakim Hjelm

Eiendomsmeglerfullmektig

Telefon: 976 48 322

Dan-Christian Jensen

Fagansvarlig / Eiendomsmegler
Partner
Telefon: 971 93 210

Christoffer Fraurud

Eiendomsmegler / Partner

Telefon: 464 21 918

Michelle Knudsen Rudshagen

Medhjelper

Telefon: 970 92 089

Didrik Tollefsen

Salgskoordinator

Telefon: 469 28 782

Tarand M. Skott-Myhre

Eiendomsmegler / Backoffice

Telefon: 976 03 792

Oppdatere info

Ønsker du å oppdatere noe info på denne siden, legge til en megler eller slette en oppføring?
Kontakt oss her!