Publisert: 30.september 2023

Meglertopper utfordrer boligannonsemonopolet

I en tid hvor digital innovasjon og konkurranse er drivkraften bak fremgang, har et team av meglertopper kommet sammen med ambisjonen om å utfordre et av Norges mest kjente monopol – Finn.no. Den 26. april 2023 så et nytt og spennende selskap, Bomega.no, dagens lys, med målet om å forandre måten vi annonserer boliger på nett.

Finn.no har i lang tid vært synonymt med boligannonsering i Norge. Med sin massive markedsandel og bred appell, har nettstedet dominert boligmarkedet i mange år. Dets popularitet har gjort det til det åpenbare valget for både kjøpere og de som selger bolig når det gjelder å finne eller annonsere eiendommer. Men er det en slik dominans som er sunn for et konkurransedyktig marked?

Bomega, et frisk pust

Bomega.no, stiftet av erfarne meglere og teknologi-entusiaster, har som mål å utfordre status quo. De ønsker å tilby en ny plattform for boligannonsering som gir mer valg, bedre brukeropplevelse og en sunn konkurranse som kan gagne både kjøpere og selgere.

Grethe Meier, administrerende direktør i Privatmegleren, er styreleder i det nye selskapet. Hun sier det er for tidlig å si om de vil utfordre Finn.no som annonseplattform.

– Jeg har vært i bransjen i 15 år, og allerede fra starten så vi på alternativer til Finn. Det er klart at det å ha en monopolist i en bransje, er aldri heldig, kanskje med unntak av Vinmonopolet. Det kan godt hende vi skal utfordre Finn på noe sikt, sier Meier.

Meglertopper utfordrer boligannonsemonopolet