Eiendomsmegler Lillestrøm

Skal du selge bolig, leilighet eller annen eiendom og leter etter beste eiendomsmegler i Lillestrøm? Fyll ut et skjema og motta tilbud fra lokale eiendomsmeglere. Sammenlign og velg beste eiendomsmegler. Helt gratis og uforpliktende.

Planlegger du å selge din bolig? Det kan være en frustrerende og vanskelig prosess. Med en erfaren og dyktig eiendomsmegler fra Lillestrøm gjør du et bedre boligsalg.  Salg av enebolig, leilighet, fritidsbolig eller næringseiendom i Lillestrøm. Våre eiendomsmeglere er med deg under hele salgsprosessen og forenkler ditt boligsalg.

Eiendomsmegleroslo.no har vi samlet lokale meglerkontor som hjelper deg med både rådgivning og i salgsprosessen. Meglerne er lokalkjent i Lillestrøm by, oppdatert på markedet og hjelper deg med profesjonell bistand i forbindelse med ditt boligsalg.

Eiendomsmegler Lillestrøm

Motta tilbud fra eiendomsmeglere

Fyll ut skjemaet i lenken under og motta tilbud fra opp til tre lokale eiendomsmeglere.

✅ 100% gratis og uforpliktende

Fyll ut skjema

Fyll ut kun ett skjema. Dette sendes til flere leverandører og du vil raskt få tilbud fra flere eiendomsmeglere i Lillestrøm.

Spar tid og penger

Tjenesten er laget for at du kan spare både tid og penger. Leverandørene vet at de konkurrerer vil tilby beste tilbud.

Velg eiendomsmegler

Motta tilbud fra opp til tre leverandører og sammenlign tjeneste og priser, helt gratis og uforpliktende.

Verdivurdering Lillestrøm

Når det gjelder kjøp eller salg av en bolig, er det viktig å ha en nøyaktig verdivurdering av eiendommen. Verdivurdering er en profesjonell vurdering av en eiendoms økonomiske verdi, og det spiller en avgjørende rolle i eiendomstransaksjoner.

En nøyaktig verdivurdering i Lillestrøm hjelper selgere med å fastsette riktig pris for sin bolig. Hvis prisen settes for høyt, kan det føre til at eiendommen ikke blir solgt, mens en for lav pris kan føre til at selgerne går glipp av potensielle økonomiske gevinster. Verdivurdering sikrer at prisen er rettferdig og basert på den nåværende markedssituasjonen. ering en rolle i finansiering, skatteberegning, forsikringspremier og eiendomsinvesteringer. Å søke profesjonell verdivurdering av bolig er derfor en viktig praksis som alle boligselgere og kjøpere bør vurdere å gjennomføre.

Lokale meglerkontor

Lillestrøm er en kommune i Nedre Romerike i Viken. Kommunen ble dannet 1. januar 2020 ved sammenslåing av Fet, Skedsmo og Sørum kommuner. Navnet Lillestrøm på den nye storkommunen ble bestemt av Kommunal- og moderniseringsdepartementet i 2017. Med 10 min til Oslo, 12 min til OSL, og gode forbindelser med busser og el-busser, er Lillestrøm Norges tredje største kollektivknutepunkt etter Oslo S og Nationaltheateret. Dette gjør Lillestrøm til en svært populær by å bo i, spesielt for pendlerne.

 • Aktiv Eiendomsmegling Lillestrøm
  Torvet 5, 2000 Lillestrøm
  Telefon: 63 80 90 72
 • DnB Eiendom Lillestrøm
  Kanalveien 18, 2004 Lillestrøm
  Telefon: 948 63 000
 • Eiendomsmegler Krogsveen avd. Lillestrøm
  Adolph Tidemands gate 38, 2000 Lillestrøm
  Telefon: 63 80 69 80

Finne beste eiendomsmegler i Lillestrøm

Det er viktig å undersøke eiendomsmeglernes omdømme og erfaring. Les anmeldelser, be om referanser og søk etter tidligere klienters tilbakemeldinger. En erfaren og pålitelig eiendomsmegler vil ha et godt rykte og etablerte relasjoner i bransjen.

Ved å sammenligne tilbud fra flere meglere kan du enklere finne den beste eiendomsmegleren i Lillestrøm, som passer akkurat til ditt behov. I tillegg kan megleren gi deg gode råd slik at eiendommen din blir mer attraktiv for flere. Våre eiendomsmeglere hjelper deg med å komme gjennom salgsprosessen på en lett måte. I tillegg skal de gi gode råd slik at eiendommen din blir attraktiv og kjøperne vil konkurrere om boligen din.

For å finne den beste eiendomsmegler Lillestrøm er det lurt å få flere til å vurdere boligen. Valg av riktig eiendomsmegler er nemlig helt avgjørende for salgsresultatet og prisen du får for boligen du ønsker å selge. Ved å sammenligne eiendomsmeglere kan du se hva de ulike meglerne tilbyr av tjenester og hva de koster. Vi har gjort enkelt for å finne lokale eiendomsmeglere. Klikk på linken her for å motta tilbud fra eiendomsmegler. Fyll ut skjema og motta tilbud allerede i dag.

Utvalgte meglere i Lillestrøm og Lørenskog

Ved å sammenligne tilbud fra flere eiendomsmeglere i Lillestrøm lar du eiendomsmeglere konkurrere om deg. Uansett hva slags type eiendom du skal selge finnes det en eiendomsmegler som passer for akkurat dine behov. Velger du riktig megler sparer du både tid og penger! En dyktig eller en dårlig megler kan være avgjørende på det resultatet du får av salget. Det er viktig å sammenligne flere eiendomsmeglere for å finne den som passer deg best!

Profil eiendomsmegler

Nils-Erling Bleikkvassli

AKTIV Eiendomsmegling Lillestrøm
Telefon 97793481 | Nettside
Adresse: Torvet 5, Lillestrøm

Profil eiendomsmegler

Martin Eilertsen

Nordvik Lillestrøm
Telefon 99274585 | Nettside
Adresse: Landstads gate 57, 2000 Lillestrøm

Profil eiendomsmegler

Eskil Tyskeberget

Eiendomsmegler Krogsveen avd. Lillestrøm
Telefon 48052461 | Nettside
Adresse: Adolph Tidemands gate 38, 2000 Lillestrøm

Om Lillestrøm

Lillestrøm er en attraktiv by for mange mennesker på grunn av sin nærhet til Oslo og gode transportforbindelser. Byens beliggenhet, nærhet til flyplassen og etablerte infrastruktur gjør den til et populært valg for både lokalbefolkningen og de som jobber i Oslo-området. Denne økende etterspørselen har bidratt til et dynamisk boligmarked i Lillestrøm.

Boligprisene i Lillestrøm har steget jevnt de siste årene, i tråd med den økende etterspørselen. Gjennomsnittlig prisnivå avhenger av faktorer som beliggenhet, boligtype, størrelse og tilstand. Generelt sett er boligprisene i Lillestrøm høyere enn i mange omkringliggende områder, men de er fortsatt lavere sammenlignet med prisene i Oslo sentrum.

Lillestrøm forventes å fortsette å vokse og utvikle seg i årene som kommer. Byens strategiske beliggenhet og investeringer i infrastruktur tiltrekker seg både næringsliv og innbyggere. Denne veksten vil sannsynligvis påvirke boligmarkedet positivt, med økt etterspørsel og potensiell prisvekst.

I tillegg til å hjelpe deg med å selge bolig i Lillestrøm dekker lokale meglere også andre områder i Viken. Inkludert Lørenskog, Rælingen, Fet og Skedsmo.

Huskeliste ved boligsalg

 • Bekreftelse fra megler om at kjøpesummen er innbetalt
 • Les av strømmåler på overtakelsesdagen
 • Overtakelses protokoll fylles ut av kjøper og selger, og kopi sendes til megler
 • Overlevering av alle nøkler til kjøper
 • Flyttemelding må sendes senest åtte dager etter at du har flyttet. Husk å sende dette til folkeregisteret, arbeidsgiver, trygdekontor, aviser og tidsskrifter, bank, barnehage og skoler, foreninger, forsikringsselskap, Posten, strømleverandør, telefonselskaper, venner og bekjente
 • Tegne innboforsikring
 • Alle originale tegninger, målebrev etc. som følger eiendommen overleveres kjøper
 • Kjøper og selger bør gå gjennom boligen sammen – se på praktiske ting som boligalarm, hovedstoppekran, sentralfyr osv.

Slik foregår et boligsalg

 1. Finn en eiendomsmegler gjennom eiendomsmegleroslo.no
 2. Avtalt befaring med flere meglere og be om en uforpliktende verdivurdering
 3. Inngå avtale med beste eiendomsmegler som passer ditt behov
 4. Megleren kartlegger strategi og fremdriftsplan for boligsalget
 5. Megleren gir de beste råd og veiledning og hva som bør gjøres og forbedres slik at du får mer verdi for boligen din.
 6. Boligstylist ordner med interiør og boligstyling og visningsvask før boligfotografering
 7. Eiendommen er klar for visning
 8. Etter visning følger eiendomsmegler opp med kandidater som viste interesse i boligen
 9. Ved aksept på bud nærmer vi oss boligsalg, det sendes ut et utkast til kjøpekontrakt både til deg og kjøperen. Neste steg er å sette opp et møte med selger, kjøper og megler for å signere kontrakten. Megleren vil gi innsikt og gå over alle detaljer som gjelder overtakelse og oppgjør

Få tilbud om flyttehjelp og andre tjenester

Så snart boligen er solgt og du har flyttedato klart bør du starte planlegging for flytteprosessen. Det kan være både tidkrevende og stressende å flytte og du kan spare både tid og krefter ved å sette bort jobben til et flyttebyrå. De kan hjelpe deg å pakke ned, flytte og ordne med både mellomlagring og flyttevask. Et par gode flyttebyråer i Oslo som vi anbefaler er Flyttefoten AS, Majoren Flyttebyrå Oslo AS og Solsidan Flyttebyrå.

Ved å velge Eiendomsmegler Lillestrøm sikres du trygg handel og personlig oppfølgning til riktig pris. Lykke til med boligsalget:)