Søkemegler Oslo

Søkemegler Oslo | Driver du din egen bedrift og er på utkikk etter et kontorlokale som du kan leie, men vet ikke helt hvordan du skal finne et? Da kan det være en god idé å høre med en søkemegler.

I Oslo vil dessuten dette være litt enklere enn det vil i resten av landet. Det er fordi det uten tvil finnes flest søkemeglere i dette området.

Søkemegler er en av mange meglertyper, noe som gjør at det kan være litt forvirrende å holde styr på alle sammen. Hvis du synes det, så har du kommet til riktig sted. I denne artikkelen skal vi nemlig se nærmere på dette begrepet og finne ut hva som ligger i det. Her finner du en enkel guide om hva en søkemegler kan hjelpe deg med og hvilke søkemeglere som finnes i Oslo. Nederst på siden finner du også et utvalg av meglere i Oslo som hjelper din bedrift med søkemegling.

Søkemegler Oslo

Kontaktskjema søkemegler Oslo

4 + 8 =

Hva er en søkemegler?

En søkemegler er en megler som hjelper deg med å finne gode leiealternativer dersom du og bedriften din er på flyttefot. Søkemeglere har spesialisert seg på dette feltet, så du kan stole 100 % på at du er i gode hender ved å hyre inn en søkemegler til å hjelpe deg med prosjektet ditt.

Fordeler med søkemegler

 • Bedre oversikt over markedet, priser og tilgjengelighet
 • Jobber på vegne av kunde slik at ansatte og kunder ikke vet at man ser etter nye lokaler
 • Leter etter lokaler og innhenter tilbud
 • Befarer lokalene for oppdragsgiver
 • Forhandler gode avtaler

Her er søkemeglere mest vanlig

Er dette første gangen du hører begrepet «søkemegler»? Grunnen til det er nok at bruk av søkemeglere er noe som er mest utbredt i Oslo, som jo er hovedstaden i det langstrakte landet vårt.

I Oslo er det rundt 100 000 virksomheter, så her er det mange om beinet. Men det handler ikke bare om å finne et lokale man kan leie. Å finne en god avtale er minst like viktig, og det er noe en søkemegler kan hjelpe deg med.

Men selv om søkemeglere er mest vanlig i Oslo, så ser vi en klar tendens om at bruk av søkemeglere stadig blir mer og mer vanlig uansett hvor du befinner deg.

Dette ser en søkemegler Oslo etter

Å være på flyttefot er ikke lett, og hvis man ikke vet hva man er på jakt etter, så er det i hvert fall ikke enklere.

For en søkemegler så er dette derimot en veldig enkel prosess. Så fort dere har snakket litt sammen, så vet søkemegleren nøyaktig hva de skal se etter.

Folks krav kan variere, og det er derfor det er viktig at du klarer å kommunisere dette til søkemegleren. Det er en forutsetning for at søkemegleren skal kunne hjelpe deg å finne et passende objekt. Her er noen eksempler på hva folk har etterspurt:

 • Lokaler av god standard, samt har løsninger som er miljøriktige.
 • Fleksibilitet i forbindelse med hva lokalet kan brukes til (aktuelt hvis man har en bedrift med forskjellige avdelinger).
 • Et spesifikt ønske om energikvalitet.

Derfor bør du bruke søkemegler

Det er flere grunner til at du bør bruke en søkemegler eller leietakerrådgiver. Det første søkemegleren gjør er å kartlegge behovene dine gjennom samtale. Det har blitt veldig vanlig at mellomstore og større bedrifter i Oslo brukere profesjonelle rådgivere og søkemeglere når de skal flytte til nye lokaler. Disse engasjeres vanligvis når bedriften går mot slutten av en leiekontrakt og kan bistå under hele prosessen.

 • Søk etter nye lokaler
 • Behovsanalyse
 • Budsjett og kostnader
 • Bistand til leiekontrakt
 • Forhandle gode avtaler og kontrakter

Flytte kontor i Oslo

Når leiekontrakten er underskrevet starter planlegging i forbindelse med flytteprosessen. I Oslo finnes det mange flyttebyrå og noen av disse har spesialisert seg på bedrifts- og kontorflytting. Ønsker dere profesjonell bistand til bedriftsflytting er dette flyttefirmaer i Oslo som kan bistå med alt fra planlegging, prosjektledelse, fysiske flytteoperasjoner, mellomlagring og kontoravvikling.

Ser dere etter flyttehjelp for å flytte kontorlokaler anbefaler vi å ta kontakt med Flyttefoten AS. Dette er et av de eldste flyttebyrå i Oslo som har spesialisert seg på tunge løft, maskin flytting og kontorflytting i Oslo og Viken. Flyttefoten er erfarne og pålitelige og gjennom anbefalinger fra deres kunder blir superlativer som profesjonelle og hyggelige ofte brukt.

Andre flyttebyrå i Oslo som også har god erfaring med kontorflytting er Majoren Flyttebyrå Oslo AS, First Mover Group, FlytteEksperten AS, Flyttefoten AS og Team Relocations.

Søkemeglere i Oslo

Malling & Co Næringsmegling AS
Dronning Mauds gate 15, 0250 Oslo
Telefon: 24 02 80 00


Krogsveen Næring
Martin Linges vei 17, Fornebu
Telefon: 67 52 95 50


Ledig plass for ny partner
Ønsker dere oppføring her, fyll ut skjema under
Gå til kontaktskjema