Virtuelt kontor

Ønsker du å leie virtuelt kontor i Oslo? Vi hjelper deg med å finne sentrale kontorlokaler til leie, som passer de fleste behov. Fleksible arbeidsplasser for deg som ønsker å leie et virtuelt kontor eller forretningsadresse i Oslo

 • Sammenlign flere lokasjoner
 • Forretningsadresse
 • Virtuelt kontor
 • Flex kontorplasser
 • Kontorhotell
 • Coworking

Er du på jakt etter ledige kontorlokaler i Oslo kan vår næringsmegler hjelpe deg med å finne et fantastisk sted å jobbe.

Virtuelt Kontor Oslo

Introduksjon

I en verden der fleksibilitet og digital tilstedeværelse blir stadig mer viktig, har konseptet med virtuelle kontorer vokst frem som en innovativ løsning for moderne virksomheter. Men hva er egentlig et virtuelt kontor? Kort sagt, et virtuelt kontor tilbyr bedrifter en prestisjefylt forretningsadresse, tilgang til møterom og kontortjenester, uten behov for en fysisk kontorplass. Denne løsningen lar småbedrifter og frilansere opprettholde et profesjonelt image, samtidig som de nyter friheten til å arbeide fra hvor som helst i verden.

Historien om virtuelle kontorer begynner i 1990-årene, da internett og digital kommunikasjon begynte å forme en ny arbeidsrealitet. Siden den gang har teknologiske fremskritt gjort det mulig å utføre et bredt spekter av forretningsaktiviteter online, noe som har banet vei for en betydelig økning i etterspørselen etter virtuelle kontorløsninger. Dette skiftet har ikke bare endret måten vi tenker på arbeid og kontor på, men også hvordan bedrifter kan vokse og operere i en globalisert verden.

Virtuelt kontor Oslo

Driver du et oppstartsselskap eller trenger du en attraktiv adresse i Oslo? Gjennom et virtuelt kontor i Oslo gjør det mulig for deg å ha en profesjonell og pålitelig forretningsadresse uten de utgifter som er forbundet med et tradisjonelt kontorkonsept. Virtuelle kontorer gir fleksible løsninger ved å tilby virtuelle postadresser, møteromstjenester og andre nyttige tjenester sammen med sekretærtjeneste og administrativ støtte.

Virtuelt kontor Oslo lar deg fokusere på din virksomhet ved å sikre at du har de nødvendige verktøyene for suksess.

 • Sparer tid og penger ved å eliminere behovet for et fysisk kontor
 • Høye standard med profesjonelle tjenester opprettholdes
 • Fleksible løsninger for virksomheter av alle størrelser
 • Passer perfekt for nyoppstartede gründerbedrifter
 • Strategisk beliggenhet, sentralt i Oslo og eksklusive kontoradresser

En virtuell forretningsadresse deg muligheten til å utvide din virksomhet og dra nytte av de store fordelene som virtuelle løsninger har å tilby.

Her finner du virtuell kontorplass

Selv om vi på eiendomsmegleroslo.no ikke leier ut virtuelle kontorer direkte, kan vi anbefale profesjonelle aktører som kan oppfylle dine behov for en virtuell kontorplass. Virtuelle kontorer tilbyr en rekke fordeler som går utover den tradisjonelle forståelsen av hva et kontor kan tilby. Fra fleksibilitet til kostnadseffektivitet, gir denne løsningen moderne bedrifter de verktøyene de trenger for å operere effektivt i dagens digitaliserte verden.

 • Spaces
 • Workaround
 • Leiekontor.no

Hva er inkludert i et virtuelt kontor

Det kan være individuelt fra utleier til utleier men et virtuelt kontor har ofte samme tjenester som det å leie et vanlig kontor. Fordelen med å leie en virtuell kontoradresse er at du også får fleksible løsninger uten lange bindingstider. Dette er et konsept som er veldig populært for spesielt oppstartsbedrifter.

 • forretningsadresse
 • håndtering av post
 • tilgang til coworking
 • tilgang til møterom
 • digitalt postmottak
 • wifi
 • telefon- og videotjenester
 • skriver og printing

Virtuelt kontor Oslo er det perfekte valget for virksomheter som ønsker å dra nytte av den fleksibiliteten og de mulighetene som virtuelle løsninger har å tilby.

Priser virtuelt kontor

Hva et virtuelt kontor og forretningsadresse koster avhenger av flere faktorer. For eksempel hvilke kontortjenester du ønsker og beliggenhet. I Oslo ligger prisene på ete virtuelt kontor fra 790 kroner til 2000 kroner per måned. Ved å leie et virtuelt kontor slipper du å ta den økonomiske risikoen som et fast kontor kan medføre og kan jobbe når du vil, hvordan du vil – akkurat som det skal være.

Vi dekker behovene til de som ønsker større mobilitet og fleksibilitet. Dette gjør det også mulig for deg å ta imot kunder og gjennomføre møter i representative og eksklusive lokaler, når det er nødvendig. Det finnes ulike medlemskap av virtuelle kontor hvor du har muligheten til å bruke coworking spaces i Oslo og andre byer i Norge, til en tid som passer deg. Fellesområdene, takterrassene, møte- og konferanserommene, kantine og treningssentre er tilgjengelige på flere avdelinger.

Flytte kontor i Oslo

Når du har funnet kontoret du ønsker er det tid for å flytte. Prosessen rundt en bedriftsflytting er det mange som gruer seg til. Men med profesjonell flyttehjelp kan du sørge for at bedriften, kontorutstyr og kontormøbler flyttes på en trygg og smertefri måte. Flyttebyrå i Oslo som har spesialisert seg på kontorflytting du kan ta kontakt med: Majoren Flyttebyrå, Flyttefoten AS, FlytteEksperten, Totalflytting, First Mover Group, Sirva Flyttebyrå.

Flytting av et kontor kan være en kostbar affære, med utgifter tilknyttet både det gamle og det nye kontorlokalet. Ved å bruke et virtuelt kontor kan bedrifter redusere disse kostnadene betydelig. Du trenger ikke bekymre deg for leieutgifter mens du er i overgangen, og kan heller investere ressursene dine i å gjøre det nye kontoret perfekt for dine behov.

Kostnader til en kontorflytting er fradragsberettiget for merverdiavgift, jf mval. § 8-1. På samme måte vil kostnader til demontering for flytting og oppsetting/montering av driftsmidler være fradragsberettiget for inngående merverdiavgift. Kostnader til flytting av privat utstyr er ikke fradragsberettiget, se mval. § 8-3 (1) d.