Eiendomsmegler Majorstuen

Skal du selge bolig på Majorstuen? Her kan du finne og sammenligne flere lokale eiendomsmeglere.

Finn eiendomsmegler Majorstuen

Vi hjelper deg med å finne og sammenligne de beste eiendomsmeglere på Majorstuen.

Eiendomsmegler Majorstuen

Selge bolig Majorstuen

Har du planer om å selge bolig og ser etter en eiendomsmegler? Det er ikke uvanlig at salgsprosessen oppleves som omfattende og tidkrevende. En dyktig og erfaren eiendomsmegler er derfor avgjørende for et vellykket boligsalg. Eiendomsmegleroslo.no har samlet lokale meglerkontor som er lokalkjent på Majorstuen og kan hjelpe deg med profesjonell bistand i forbindelse med ditt boligsalg. Med vår tjeneste kan du enkelt motta tilbud fra opp til tre lokale eiendomsmeglere der du bor.

Ved å la flere eiendomsmeglere konkurrere om deg som kunde kan du også spare både tid og penger og finne den eiendomsmeglere som passer deg best. Fyll ut skjema å verdivurdering fra flere eiendomsmeglere, helt gratis og uforpliktende. Du velger selv hvilket tilbud du takker ja til.

Velg rett eiendomsmegler

Majorstuen er et attraktivt område i hjertet av Oslo, kjent for sin nærhet til Vigelandsparken, et rikt utvalg av shoppingmuligheter, og et yrende uteliv. Med sin beliggenhet i Frogner bydel, tilbyr nabolaget et variert boligmarked med alt fra historiske bygårder til spenstige, nye leilighetskomplekser. Dette gjør Majorstuen til et ettertraktet sted for et bredt spekter av boligkjøpere.

På Majorstua ligger Norges musikkhøgskole, Politihøgskolen, Det teologiske Menighetsfakultet, Sporveismuseet i den gamle «Vognhall 5» og kulturhuset til oslostudentane, Chateau Neuf.

Når du skal velge eiendomsmegler, er det viktig å sammenligne flere alternativer for å finne den som best forstår dine behov og markedet på Majorstuen. Her er noen steg du bør følge i prosessen:

 • Sammenlign flere meglere
 • Vurder erfaring og lokal ekspertise
 • Sjekk tidligere salgsresultater
 • Møt meglerne personlig
 • Få et uforpliktende tilbud

Topp 3 eiendomsmeglere på Majorstuen

For å hjelpe deg i gang, har vi satt sammen en liste over 3 dyktige eiendomsmeglere som spesialiserer seg på Majorstuen. Denne listen er et utgangspunkt for å finne meglere som kjenner nabolaget og markedet godt.

Det er viktig å merke seg at rekkefølgen vi presenterer ikke nødvendigvis indikerer at nummer én er det beste valget for alle. Boligmarkedet er mangfoldig, og det som er ideelt for én selger eller kjøper, kan ikke være det for en annen. Derfor oppfordrer vi deg til å bruke listen som et utgangspunkt for egen research, og ikke som en endelig anbefaling.

Eiendomsmegler Fredrik Dyve

Fredrik Dyve
PrivatMegleren Dyve & Partnere
Telefon: 92 21 14 65

Eiendomsmegler Merita Hadri

Merita Hadri
DNB Eiendom AS, avd. Majorstuen
Telefon: 95 15 48 50

Eiendomsmegler Torvan Shokri

Torvan Shokri
EIE Eiendomsmegling Frogner
Telefon: 46 74 71 96

Hva er viktig ved valg av eiendomsmegler

Når du skal velge en eiendomsmegler på Majorstuen, er det flere faktorer du bør vurdere. Her er noen viktige punkter.

– Erfaring og kunnskap: Sørg for å velge en eiendomsmegler med lang erfaring og god kunnskap om området. De bør være kjent med lokale lover og forskrifter, samt ha innsikt i det aktuelle boligmarkedet.

– Omdømme og referanser: Gjør undersøkelser og les anmeldelser om eiendomsmegleren du vurderer å bruke. Ta kontakt med tidligere kunder og be om referanser for å få et inntrykk av deres profesjonalitet og suksessrate.

– Markedsføringsevner: En god eiendomsmegler bør ha sterke markedsføringsevner og være i stand til å promotere eiendommen din på en effektiv måte. Spør om hvilke markedsføringsstrategier de benytter seg av og hvordan de når potensielle kjøpere.

– Nettverk: Eiendomsmeglere med et solid nettverk av kjøpere, selgere og andre bransjeprofesjonelle kan være til stor fordel for deg. Et stort nettverk kan øke sjansene for en rask og vellykket eiendomstransaksjon.

– Kommunikasjon og tillit: Du bør føle deg komfortabel med å kommunisere med eiendomsmegleren og ha tillit til deres evne til å representere deg på en profesjonell og pålitelig måte.

Hvordan kan eiendomsmeglere hjelpe deg

En eiendomsmegler kan være en uvurderlig ressurs når du skal kjøpe eller selge eiendom på Majorstuen.

 • Salgsprosess: Hvis du skal selge en eiendom, kan eiendomsmegleren veilede deg gjennom hele salgsprosessen. Dette inkluderer å vurdere eiendommens verdi, utarbeide salgsdokumenter, markedsføre eiendommen, arrangere visninger og forhandle med potensielle kjøpere.

 • Kjøpsprosess: Hvis du skal kjøpe en eiendom, kan eiendomsmegleren hjelpe deg med å finne passende eiendommer basert på dine behov og budsjett. De kan arrangere visninger, bistå med forhandlinger og hjelpe deg med å navigere gjennom papirarbeidet.

 • Verdivurdering: En viktig del av eiendomsmeglerens rolle er å gjennomføre en verdivurdering av eiendommen din. Dette innebærer å analysere eiendommens tilstand, størrelse, beliggenhet og sammenligne den med lignende eiendommer som nylig er solgt i området. Verdivurderingen vil bidra til å fastsette en realistisk pris for eiendommen din.

 • Markedsinformasjon: En eiendomsmegler vil ha tilgang til oppdatert markedsinformasjon og statistikk om boligmarkedet på Majorstuen og Oslo Vestkant. Dette kan hjelpe deg med å ta informerte beslutninger om prisfastsettelse, kjøp eller salg av eiendom.

 

Verdivurdering Majorstuen

En verdivurdering er en viktig del av prosessen når du skal selge eller kjøpe en eiendom på Majorstuen. En profesjonell eiendomsmegler vil gjennomføre en grundig verdivurdering basert på flere faktorer. Disse inkluderer:

 • Eiendommens beliggenhet: Beliggenheten er en viktig faktor som påvirker eiendommens verdi. En eiendomsmegler vil vurdere området, tilgang til fasiliteter som skoler, parker, kollektivtransport og andre attraksjoner.

 • Eiendommens tilstand og størrelse: En eiendomsmegler vil vurdere tilstanden til eiendommen, inkludert bygningens alder, vedlikeholdshistorikk og eventuelle oppgraderinger eller renoveringer. Størrelsen på eiendommen og antall rom vil også påvirke verdien.

 • Sammenlignbare eiendommer: En viktig del av verdivurderingen er å sammenligne eiendommen med lignende eiendommer som nylig er solgt i området. Dette gir en indikasjon på hva markedet er villig til å betale for tilsvarende eiendommer.

 • Markedsforhold: Eiendomsmegleren vil også vurdere markedsforholdene på Majorstuen og i Oslo generelt. Dette inkluderer tilbud og etterspørsel, prisutvikling og andre faktorer som kan påvirke verdien av eiendommen.

Ofte stilte spørsmål og svar

Spørsmålet om hvorvidt en eiendomsmegler er verdt det, avhenger av flere faktorer og den individuelle situasjonen til både kjøperen og selgeren. Her er noen fordeler og ulemper ved å bruke en eiendomsmegler:

Fordeler med å bruke en eiendomsmegler:

 • Erfaring og kunnskap: Eiendomsmeglere har inngående kunnskap om eiendomsmarkedet og erfaring med å gjennomføre eiendomstransaksjoner. De kan gi verdifulle råd og veiledning gjennom hele prosessen.
 • Markedsføring: Meglere har tilgang til et stort nettverk og kan markedsføre eiendommen din effektivt for å tiltrekke seg potensielle kjøpere. Dette kan føre til raskere salg og muligens høyere priser.
 • Forhandlingsferdigheter: En dyktig megler kan forhandle på vegne av deg og hjelpe deg med å oppnå best mulig pris for eiendommen din.
 • Juridisk kunnskap: Eiendomstransaksjoner involverer komplekse juridiske dokumenter og prosesser. En megler kan veilede deg gjennom disse aspektene for å unngå juridiske fallgruver.
 • Tids- og arbeidsbesparelse: Å selge eller kjøpe en eiendom kan være en omfattende oppgave. En megler tar på seg mye av arbeidet og sparer deg for tid og stress.

Viktigst er at du føler deg trygg med din megler. Megleren bør ha gyldig meglerbevilling, være god på kommunikasjon, kjenne området godt, og ha erfaring fra tidligere salg. Vurder også meglers markedsføringsstrategi, nettverk, motivasjon og honorar.

Når du engasjerer et eiendomsmeglerfirma for å selge eller kjøpe eiendom, møter du ofte begrepet «ansvarlig megler» eller «oppdragsansvarlig megler». Dette er nøkkelroller i eiendomshandel, og det er viktig å forstå deres betydning og ansvar.

Ansvarlig megler, også kjent som oppdragsansvarlig megler, er personen i et meglerselskap som har det overordnede ansvaret for et spesifikt oppdrag. Denne rollen innebærer et direkte ansvar for å håndtere alle aspekter av eiendomssalget eller -kjøpet.

 • Kundeansvar: Ansvarlig megler har direkte kontakt med klienten (selger eller kjøper) og er ansvarlig for å ivareta deres interesser.
 • Oppdragsstyring: De koordinerer hele salgs- eller kjøpsprosessen, fra start til slutt.
 • Markedsføring: Utarbeide og implementere en markedsføringsplan for eiendommen.
 • Budgivning: Styre og overvåke budgivningsprosessen, og sørge for at alt går rettferdig for seg.
 • Dokumentasjon: Sikre at all nødvendig dokumentasjon er korrekt og fullstendig.
 • Juridisk Overholdelse: Sørge for at alle aspekter av transaksjonen er i samsvar med gjeldende lover og forskrifter.

For å bli ansvarlig megler må man ha:

 • Gyldig eiendomsmeglerbrev.
 • Nødvendig utdanning og praksis i eiendomsmegling.
 • Kunnskap om gjeldende lovverk og bransjestandarder.

Hvorfor er rollen viktig

Klienter stoler på at den ansvarlige megleren vil representere deres interesser og lede dem trygt gjennom salgs- eller kjøpsprosessen. Dette krever et høyt nivå av tillit og profesjonalitet. En erfaren og dyktig ansvarlig megler kan gjøre prosessen mer effektiv, redusere stress for klienten og øke sjansen for et vellykket salg eller kjøp.

Ansvarlig megler har det juridiske ansvaret for oppdraget, noe som sikrer at alle transaksjoner foregår i henhold til gjeldende lover og etiske retningslinjer.

 

 

Når du tenker på eiendomsmegling, hva forestiller du deg? Mange ser for seg åpne hus, salgsskilt og kanskje litt papirarbeid. Men eiendomsmeglernes verden er mye mer omfattende og fascinerende. Enten du vurderer en karriere som eiendomsmegler, eller du planlegger å hyre en for å selge boligen din, er det viktig å forstå hva disse profesjonelle faktisk gjør.

Hva gjør en eiendomsmegler?

Eiendomsmeglere er eksperter på å bistå både privatpersoner og bedrifter med kjøp, salg og utleie av eiendom. Deres arbeidsdag er variert og omfatter alt fra markedsanalyser til kundemøter.

Før og etter boligsalg

Før et salg, utfører eiendomsmegleren en rekke viktige oppgaver:

 • De estimerer eiendommens verdi, som danner grunnlaget for salgsprisen.
 • Megleren hyrer ofte inn en takstmann for å utarbeide en tilstandsrapport av eiendommen.
 • Eiendomsmegler hjelper selger å med å utforme en salgsstrategi.

Etter salget omfatter deres arbeid:

 • Megleren organiserer og leder budrunden.
 • De avholder møter mellom kjøper og selger for å formalisere salget.
 • Eiendomsmegler hjelper deg med å fylle ut nødvendige dokumenter og sørger for tinglysing.

Typiske oppgaver for eiendomsmegler

 • Bistå med salgsplanlegging og gjennomføring.
 • Lage og distribuere prospekt.
 • Annonsering i ulike medier.
 • Gjennomføre visninger.
 • Koordinere og gjennomføre budrunder.
 • Avholde kontraktsmøter.
 • Administrere det økonomiske oppgjøret mellom partene.

Eiendomsmeglere spiller en avgjørende rolle i eiendomstransaksjoner. Deres kompetanse, fra markedsanalyse til juridisk dokumentasjon, er essensiell for å sikre en smidig og effektiv eiendomshandel. Enten du er en potensiell kunde eller vurderer eiendomsmegling som en karriere, er det klart at denne yrkesrollen er både utfordrende og givende.

 

Det beste valget av eiendomsmegler i Oslo avhenger av dine spesifikke behov og eiendommen du ønsker å selge. Søk etter en megler som er kunnskapsrik, upartisk, og som du føler deg trygg med. Det er viktig å finne en megler som kjenner ditt område godt og har erfaring med å selge lignende eiendommer.

Velg en eiendomsmegler som du føler deg trygg og komfortabel med. Det er viktig at megleren er god på kommunikasjon, kjenner ditt område godt, og har oppnådd gode salgsresultater for lignende eiendommer.

Meglere som selger dyrest finnes ofte i store byer hvor eiendomsverdiene er høyere. Det er imidlertid markedet som bestemmer salgsprisen. Sammenlign meglere og deres salgsresultater for å få et bedre bilde av hvem som kan oppnå de beste prisene.

Tiden det tar å selge en bolig avhenger av markedssituasjonen. Generelt kan prosessen ta minst 30 dager, avhengig av forberedelser, markedsføring, og visninger.

Kostnaden for en eiendomsmegler kan variere avhengig av flere faktorer, inkludert lokasjon, eiendommens verdi, meglers omdømme og tjenestene som tilbys. Vanligvis tar eiendomsmeglere betalt gjennom en provisjonsbasert modell, der honoraret er en prosentandel av eiendommens salgspris.

I Norge tar eiendomsmeglere vanligvis en provisjon på rundt 1% til 3,5% av salgsprisen, normalt ligger dette på 2%. Det betyr at jo høyere verdien av eiendommen, jo høyere blir meglerens provisjon. For eksempel, hvis eiendommen selges for 3 millioner kroner, og meglers provisjon er 2%, vil megleren få 60 000 kroner (3 000 000 * 0,02).

Det er viktig å merke seg at provisjonen ikke alltid er fast, og det kan være rom for forhandlinger. Noen meglere kan også tilby forskjellige tjenestepakker med ulike provisjonsnivåer, avhengig av hvor omfattende tjenestene er.

I tillegg til provisjonen kan det være andre gebyrer og utgifter knyttet til eiendomsmeglingstjenester, for eksempel reklamekostnader, fotografering, markedsføringsmateriell og administrasjonsgebyrer. Disse kostnadene vil variere mellom meglere, så det er viktig å få en tydelig oversikt over alle kostnader før du inngår en avtale med en megler.

Det beste rådet er å kontakte flere eiendomsmeglere i ditt område, diskutere behovene dine og be om tilbud og estimerte kostnader. Ved å sammenligne tilbudene fra forskjellige meglere, kan du ta en informert beslutning basert på både pris og kvalitet på tjenestene som tilbys.

Å velge den rette eiendomsmegleren er avgjørende for en vellykket eiendomstransaksjon. Her er noen tips for å finne den beste megleren for dine behov:

Erfaring og omdømme: Sørg for at megleren har tilstrekkelig erfaring i ditt lokale marked og en god track record med vellykkede transaksjoner. Les anmeldelser og snakk med tidligere kunder for å få et innblikk i deres omdømme.

Kommunikasjon: Kommunikasjon er nøkkelen, så finn en megler som er lydhør, ærlig og klar i sin kommunikasjon.

Kjemien: Finn en megler du føler deg komfortabel med, da dere vil samarbeide tett gjennom prosessen.

Markedsføring: Spør om deres markedsføringsstrategi, hvordan de vil promotere eiendommen din for å tiltrekke seg potensielle kjøpere.

Gebyrstruktur: Vær oppmerksom på gebyrene og provisjonene de tar, og sørg for at du forstår hva som er inkludert.

Det er mulig å selge boligen uten megler, men det krever at du tar ansvar for hele salgsprosessen selv. De fleste velger en megler for deres erfaring, nettverk, og markedsføringskapasitet.

Ja, du kan si opp en meglerkontrakt under visse vilkår, spesielt hvis avtalen ble inngått utenfor meglers kontor. Avtalen med megleren skal alltid være skriftlig, og det skal også oppsigelsen.

Ja, en eiendomsmegler kan hjelpe med verdivurdering av eiendommen din. En korrekt verdivurdering er en viktig del av eiendomssalgsprosessen, enten du ønsker å selge eiendommen din eller bare ønsker å vite den nåværende verdien for andre formål. Eiendomsmeglere har inngående kunnskap om eiendomsmarkedet og bruker sin erfaring og ekspertise til å vurdere eiendommens verdi.

For å gjøre en verdivurdering, vil eiendomsmegleren ta hensyn til flere faktorer, inkludert:

 • Eiendommens tilstand: Megleren vil vurdere tilstanden til eiendommen, inkludert alder, vedlikeholdsnivå, eventuelle oppgraderinger eller reparasjoner som har blitt gjort.
 • Beliggenhet: Eiendommens beliggenhet er en viktig faktor som påvirker verdien. Megleren vil vurdere området, nærliggende fasiliteter, tilgang til offentlig transport, skoler og andre bekvemmeligheter.
 • Tilsvarende eiendommer: Megleren vil sammenligne eiendommen med nylig solgte eiendommer i området som har lignende egenskaper. Disse sammenlignbare eiendommene kalles «tilsvarende salg».
 • Markedsforhold: Eiendomsmegleren vil analysere den nåværende tilstanden i eiendomsmarkedet, tilbud og etterspørsel, og økonomiske forhold som kan påvirke eiendomsverdien.
 • Historisk ytelse: Megleren vil også ta hensyn til eiendommens historiske ytelse i markedet, spesielt hvis det er tidligere transaksjoner som kan gi innsikt i dens verdiutvikling.

Basert på denne informasjonen vil eiendomsmegleren gi deg en verdivurdering av eiendommen din. Det er viktig å huske at verdivurderinger ikke er nøyaktige prediksjoner, men heller en profesjonell vurdering av eiendommens nåværende verdi basert på tilgjengelig informasjon.

Det er lurt å få verdivurderinger fra flere meglere for å sammenligne resultatene. Dette vil hjelpe deg med å få en bedre forståelse av eiendommens markedsmessige verdi og gjøre en informert beslutning om du skal selge, refinansiere eller for andre formål.

Selv om meglere har en plikt til å opptre i selgers beste interesse, er det viktig å huske at de også kan ha avtaler med andre tjenesteleverandører. Det er lurt å undersøke og sammenligne tilbud selv.

Å selge før visning kan være attraktivt for å unngå offentlig annonsering og budrunde, men du risikerer å ikke få den høyeste mulige prisen for boligen din. Det er viktig å vurdere tilbud nøye før du aksepterer å selge uten en offentlig visning.

Boligselgerforsikring, også kjent som eierskifteforsikring, er en forsikring som dekker selgeren av eiendommen for eventuelle skjulte feil eller mangler som oppdages etter salget. Dette kan omfatte strukturelle problemer, vannskader, feil ved rørlegging eller elektriske systemer osv. Det er ikke pålagt å ha boligselgerforsikring, men det kan være en fordel både for selgeren og kjøperen.

For selgeren gir det en ekstra sikkerhet i tilfelle kjøperen skulle komme tilbake med krav om erstatning etter salget. Dette kan redusere risikoen for kostbare rettstvister og uenigheter.

For kjøperen gir boligselgerforsikring en trygghet, da de vet at eventuelle skjulte problemer som oppdages senere, vil bli dekket av forsikringen. Dette kan gjøre eiendommen mer attraktiv å kjøpe, spesielt i konkurransedyktige markeder.

Det er viktig å merke seg at forsikringsdekningen kan variere, og det er viktig å lese vilkårene nøye og forstå hva som dekkes og hva som ikke gjør det.

Vurder å bytte megler hvis du føler at din nåværende megler ikke håndterer oppdraget seriøst eller effektivt. Sjekk kontrakten for betingelser rundt oppsigelse og bytte av megler.

Når du skal velge eiendomsmegler, er det viktig å gjøre grundig forarbeid for å sikre at du finner den rette personen for jobben. Her er en detaljert sjekkliste som kan hjelpe deg i prosessen:

 • Sjekk referanser på eiendomsmegler
 • Spør venner, familie eller kollegaer om de kan anbefale en flink eiendomsmegler. Personlige anbefalinger kan være veldig verdifulle
 • Bruk nettsteder som eiendomsmegleroslo.no for å sammenligne og finne de mest anbefalte eiendomsmeglerne i ditt område, spesielt hvis du bor i Oslo
 • Se på ulike aspekter som service, kundetilfredshet og suksessrate
 • Undersøk om honoraret er en fastpris eller en prosentandel av salgssummen
 • Les gjennom avtalevilkårene nøye. Sjekk om det er noen skjulte kostnader eller avgifter
 • Forstå forskjellen mellom fastprisavtaler og provisjonsbaserte avtaler. En fastpris er uavhengig av salgssummen, mens en provisjonsavtale varierer med salgsprisen

Dette må du spørre eiendomsmegler om

 • Spør om meglerens erfaring med lignende eiendommer eller i ditt område
 • Sjekk om hvordan og hvor ofte megleren vil kommunisere med deg gjennom salgsprosessen
 • Undersøk om hvilken markedsføringsstrategi megleren vil bruke for din eiendom
 • Diskuter salgsstrategi og hvordan megleren vil prissette eiendommen din
 • Finnes det dokumentasjon på arbeid utført i boligen, spesielt gjelder dette for bad og elektriske utbedringer
 • Renner vannet i dusjen skikkelig ned i sluken
 • Oppstår det lekkasjer under kjøkkenvasken eller badeservanten når vannet skrus på?
 • Er det skru- eller automatsikringer i sikringsskapet?
 • Har de gamle elektriske ledningene blitt skiftet ut med nye?
 • Er det noen punkterte vinduer i boligen?
 • Er støyen fra gaten eller omgivelsene plagsom?
 • Anbefaler du å ta av skoene for å kjenne om det trekker ved gulvene?
 • Er det en typisk kjellerlukt eller loftslukt i boligen?
 • Er det tegn til fuktproblemer eller mugg i noen av rommene?
 • Er nettforbindelsen stabil i hele huset? Kan jeg gjøre en rask test ved å ringe en venn mens jeg går gjennom boligen?
 • Hva er din rolle i tilfelle du ikke kan svare på noen av spørsmålene umiddelbart? Vil du følge opp etter visningen?
 • Hvis det er noe jeg lurer på etter visningen, hvordan kan jeg best komme i kontakt med deg for oppfølgingsspørsmål?

Husk at eiendomsmegleren er der for å hjelpe deg med å gjøre et informert valg, så ikke nøl med å stille alle spørsmål du har. Meglerens svar kan gi deg verdifull innsikt i boligens tilstand og verdi.

Å kjøpe eller selge en eiendom er en av de største økonomiske transaksjonene de fleste vil gjøre i løpet av livet. Enten du er en førstegangskjøper, en erfaren investor eller en selger som ønsker å få best mulig pris for eiendommen din, kan det være fornuftig å involvere en profesjonell eiendomsmegler.

En eiendomsmegler er en lisensiert profesjonell som fungerer som mellommann mellom kjøpere og selgere av eiendommer. Deres hovedmål er å forenkle prosessen med å kjøpe eller selge eiendom ved å tilby kunnskap, erfaring og nettverk. Megleren hjelper deg med alt fra verdivurdering av eiendommen, markedsføring, visninger, forhandlinger og gjennomføring av salget. Å bruke en eiendomsmegler kan være fordelaktig fordi de har inngående kunnskap om eiendomsmarkedet, kan hjelpe deg med å unngå juridiske fallgruver og gi deg tilgang til et større nettverk av potensielle kjøpere/selgere.

Tjenester i boligsalgsprosessen

Når tiden kommer for å selge boligen din, er det flere tjenester som kan spille en viktig rolle i hvor vellykket salgsprosessen blir.

Fra boligstyling til flyttehjelp, flyttevask, og oppussingstjenester, kan disse tilleggstjenestene ikke bare øke boligens verdi, men også gjøre overgangen smidigere for selgeren. Under finner du noen lokale aktører som ofte er foretrukket og anbefalt i Oslo Kommune.

Boligstyling: en investering som betaler seg

Boligstyling har vist seg å være en effektiv måte å tiltrekke potensielle kjøpere på. Ved å optimalisere boligens visuelle appell, kan du øke interessen og til og med salgsprisen. En profesjonelt stylet bolig fremstår som mer innbydende og lar kjøpere forestille seg livet i det nye hjemmet. På Majorstuen, hvor konkurransen kan være sterk, kan boligstyling virkelig få din eiendom til å skille seg ut i markedet.

Anbefalte og populære stylingbyrå i Oslo

☑ Creative Living
Gjerdrums vei 11, 0484 Oslo
Telefon: 400 41 600

☑ Main Boligstyling AS
Robert Millars vei 20, 1185 Oslo
Telefon: 465 19 104

Flyttehjelp gjør overgangen enklere

Flytting kan være en av de mest stressende delene av å selge hjemmet ditt. Å ansette et pålitelig flyttebyrå på Majorstuen kan spare deg for mye tid og energi. Disse tjenestene kan tilpasses dine behov, enten det er full pakking og transport eller bare hjelp med de tunge løftene.

Fordelen med å velge et av våre anbefalte flyttebyrå er at de utfører alt som inngår i flytteprosessen.

 • Hjelp til nedpakking
 • Flytting mellom gammel og ny bolig
 • Flyttevask med fornøydgaranti
 • Montering av møbler
 • Avfallshåndtering
 • Mellomlagring

Anbefalte flyttebyrå i Oslo

Majoren Flyttebyrå Oslo AS
💻 majorenflytt.no
☎ Telefon 93464211
Majoren Flyttebyrå Oslo AS jobber for det meste lokalt i Oslo men er ofte det flyttebyrå som blir anbefalt hos eiendomsmeglere. Majoren Flyttebyrå tilbyr pakking, flyttehjelp, montering, kontorflytting, flyttevask, minilager og avfallshåndtering både for private og næringsliv. Bedriften har et godt renommé som et high-end flyttefirma i Oslo og er opptatt av å levere høy kvalitet.

Flyttefoten AS
💻 flyttefoten.no
☎ 800 35 988
Flyttefoten AS er et av de eldste flyttebyrå i Oslo og har over 20 års erfaring med privat- og pianoflytting. Flyttebyrået har spesielt stor kompetanse rundt tunggods hvor de har spesialisert seg på flygeltransport og pianoflytting. I tillegg har de eget lagerhotell og bruktbutikk slik at hvis du har et dødsbo Oslo du trenger hjelp med å tømme og vaske er det stor sannsynlighet at Flyttefoten vil kunne hjelpe deg med dette.

Øk verdien på din bolig

Selv mindre oppussingsprosjekter kan ha stor innvirkning på boligens markedsverdi og salgbarhet. Enten det er et nytt strøk maling, oppdatering av kjøkkenet, eller en fullstendig renovering, kan oppussing gjøre boligen din mer tiltalende for kjøpere.

 • De Lilla er blant de mest etablerte håndverksaktørene i Oslo og tilbyr profesjonell oppussing og boligrenovering

Meglerkontor Majorstuen

Andre steder: Frogner Holmenkollen Lørenskog

DNB Eiendomsmegler

DNB Eiendom avd. Majorstuen
Kirkeveien 59, 0364 OSLO
Telefon: 97 68 90 00

Fjord og partners

Fjord & Partners
Henrik Ibsens gate 100, 0255 Oslo
Telefon: 95 97 97 96

Privatmegleren

PrivatMegleren Park
Sorgenfrigata 11, 0367 Oslo
Telefon: 22 59 50 10