Eiendomsmegler Majorstuen

Eiendomsmegler Majorstuen. Har du planer om å selge bolig og ser etter en eiendomsmegler? Det er ikke uvanlig at salgsprosessen oppleves som omfattende og tidkrevende. En dyktig og erfaren eiendomsmegler er derfor avgjørende for et vellykket boligsalg. Eiendomsmegleroslo.no har samlet lokale meglerkontor som er lokalkjent på Majorstuen og kan hjelpe deg med profesjonell bistand i forbindelse med ditt boligsalg. Ved å fylle ut et enkelt skjema kan du motta tilbud fra opp til tre eiendomsmeglere. Ved å la flere eiendomsmeglere konkurrere om deg som kunde kan du også spare både tid og penger og finne den eiendomsmeglere som passer deg best.

Det er viktig å ikke glemme at en eiendomsmegler har spesialisert seg innenfor eiendomsmegling. De vet nøyaktig hva de driver med; Men det gjør ikke du. Derfor kan det å hyre inn en megler også føles trygt – for både deg og den som kjøper boligen din. Velkommen til Eiendomsmegler Majorstuen og lykke til med boligsalget.

Eiendomsmegler Majorstuen

Eiendomsmegler Majorstuen

Fyll ut skjemaet i lenken under og motta tilbud fra opp til tre lokale eiendomsmeglere.

Eiendomsmegler

Fyll ut skjema

Fyll ut kun ett skjema. Dette sendes til flere leverandører og du vil raskt få tilbud fra flere eiendomsmeglere i Oslo.

Spar tid og penger

Tjenesten er laget for at du kan spare både tid og penger. Leverandørene vet at de konkurrerer vil tilby beste tilbud.

Velg eiendomsmegler

Motta tilbud fra opp til tre leverandører og sammenlign tjeneste og priser, helt gratis og uforpliktende.

Finn din eiendomsmegler på Majorstuen

Majorstuen er et bolig- og næringsområde som ligger i bydel Frogner. Majorstuen er kjent for Frognerparken, med mer enn 200 kunstverker i granitt, smijern og bronse i skulpturparken i Vigelandsparken. Området er også et knutepunkt for shopping og restauranter, med ærverdige norske og franske restauranter, og butikker med designermote langs og rundt Bogstadveien. April 2020 åpnet Oslo’s nye luksuskjøpesenter Valkyrien.

På Majorstua ligger Norges musikkhøgskolePolitihøgskolenDet teologiske MenighetsfakultetSporveismuseet i den gamle «Vognhall 5» og kulturhuset til oslostudentane, Chateau Neuf.

Eiendomsmeglere på Majorstuen

Når du planlegger å selge bolig vil eiendomsmegleren komme hjem til deg og gjør en verdivurdering av boligen. Du kan også få gode forslag til hva du bør gjøre før boligen legges ut for salg, slik at du oppnår best mulig pris. Erfarne og flinke eiendomsmeglere har gode strategier om hvordan boligen og eiendommen kan markedsføres best mulig, til riktig målgruppe. De samarbeider med boligstylister i Oslo og boligfotografer slik at din bolig blir representativ for potensielle kjøpere.

 

 

Aktiv Eiendomsmegler Frogner

Aktiv Eiendomsmegler

Adresse: Frognerveien 38, 0263 Oslo
Telefon: 22 54 59 00
Nettside: Aktiv Eiendomsmegling Frogner

Aktiv Eiendomsmegling finner du sentralt på Oslo vest, på Amtmann Furus plass. De har spesialisert seg på eiendommer på Frogner, Majorstuen, Tjuvholmen og Aker Brygge området. Aktiv Eiendomsmegling hjelper deg med verdivurdering, prosjektmegling og næringsmegling. Kontoret ble etablert i 2001 og har rundt 10 ansatte.

Nordvik Frogner

Nordvik Eiendomsmegler

Adresse: Parkveien 33 B, 0258 Oslo
Telefon: 22 12 90 00
Nettside: Nordvik Frogner

Nordvik Eiendomsmegling sitt meglerkontor på Frogner ligger i Parkveien 33 B. Her finner du eiendomsmeglere med solid erfaring og lokalkunnskap om Frogner og Oslo Vest. Det omfatter Homansbyen, Uranienborg, Vika, Majorstuen og Skillebekk. Nordvik er eiendomsmegleren for deg som er mer opptatt av bolig enn andre. Kjent for kunnskap, tillit og trygghet når du skal kjøpe eller selge bolig.

Et utvalg av eiendomsmeglere på Majorstuen

Eiendomsmegleroslo.no gjør det raskt og enkelt å innhente tilbud fra lokale eiendomsmeglere i Oslo. Tjenesten er helt gratis og det koster deg ingenting å motta tilbud. Hvilken eiendomsmegler du velger er ditt valg og alle tilbud er uforpliktende. På under 2 minutter fyller du ut kun et skjema og er klar for å motta tilbud fra opp til tre eiendomsmeglere der du bor.

Profil eiendomsmegler

Eilen Skarnes

EIE Eiendomsmegling Fagerborg
Telefon 93 83 30 30 | Nettside
Adresse: Ullevålsveien 113, 0359 Oslo

Profil eiendomsmegler

Andre Ekeland

DnB Majorstuen
Telefon 90 68 60 01 | Nettside
Adresse: Kirkeveien 59, 0359 Oslo